Zeybek Başkan ADD’yi Ziyaret Etti

Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek, Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Afyonkarahisar Şube Başkanı Veli Cengiz’i ziyaret etti.

Sivil Toplum Kuruluşlarına (STK) yönelik ziyaretlerini tüm hızıyla sürdüren Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek, ADD Şube Başkanı Veli Cengiz ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti.

Dernek binasında kendisini karşılayan kalabalıkla bir araya gelen Başkanımız Zeybek, dernek üyelerine birlikte yürüttükleri ortak projelerden bahsetti. Zafer haftası etkinlikleri kapsamında Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Kocatepe’de fotoğraflarını çeken Ethem Tem adına fotoğraf yarışması düzenlediklerini hatırlatan Zeybek Başkan, yarışmaya yüzlerce fotoğraf sanatçısının katıldığını dile getirdi.

“AFYONKARAHİSAR BİZİM ORTAK PAYDAMIZ”

Konuşmasına şöyle devam eten Zeybek Başkan; “Şube Başkanımız Veli Cengiz ile sık sık görüşüyoruz. Burada beni karşılayan dernek yönetimimize ve üyelerine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Sizlerle birarada olmak talep ve önerilerinizi dinlemek beni çok mutlu etti.

4 yıldır düzenli olarak Ethem Tem fotoğraf yarışmasını yapıyoruz. Bu şehri ortak akılla yöneteceğimizi seçimlerden önce söylemiştik. Birlik ve beraberlik içerisinde şehrimize yön vereceğimizi ve projeleri birlikte hayata geçireceğimizi her ortamda dile getirmiştik. Afyonkarahisar bizim ortak paydamız. Bu şehir için elimizi değil vücudumuzu taşın altına koyuyoruz. Her zaman sizlerin yanında olmaya birlikte projeler üretmeye hazır olduğumuzu özellikle ifade etmek istiyorum” dedi.

Editör: Haber Merkezi