Zaferimiz kutlu olsun
 
Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Av. Burcu Köksal, Afyonkarahisar'ın düşman işgalinden kurtuluşu ve Zafer Haftası dolayısıyla mesaj yayınladı. Köksal, büyük zaferi kazanan Atatürk ve silah arkadaşlarının değerinin her geçen gün daha iyi anlaşıldığını belirtti.
 
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afyonkarahisar Milletvekili Av. Burcu Köksal, Afyonkarahisar'ın düşman işgalinin kurtuluşunun 94'üncü yıldönümü ve Zafer Haftası dolayısıyla mesaj yayınladı.
Köksal, mesajında şu ifadelere yer verdi:
"Büyük komutan, büyük devlet adamı Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve sadakatli, vatanperver silah arkadaşları, kahraman ordumuz, yiğit Türk Milleti, emperyalistlerin Anadolu üzerindeki planlarını bozmuş, önce Afyonkarahisar'da, sonra İzmir'de yüzyılın en mühim zaferini elde etmiştir. Büyük komutan Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının zaferi, ezilen uluslara da yol göstermiş, emperyalist devletlerin de savaş kaybedebileceği fikrinin yaygınlaşmasını sağlamıştır. Bugün geldiğimiz noktada, emperyalist devletlerin Anadolu coğrafyasındaki emellerinin sona ermediğini, planlamalarının bitmediğini görüyoruz. Bugün yine Türk Milleti, emperyalizm destekli hain FETÖ darbesine de, emperyalizm destekli bölücü teröre de, din ismini kullanarak katliamlar yapan teröre de gerekli cevabı vermektedir. Bugün Büyük Komutan Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının değeri daha iyi anlaşılmaktadır. Bu düşüncelerle, Afyonkarahisarımızın düşman işgalinden kurtuluşu ve Zafer Haftamızı kutluyorum. Bu topraklarda bağımsız ve bölünmez Türkiye Cumhuriyeti'nin yaşaması için canını feda eden kahramanlarımıza Allah'tan rahmet diliyorum."
DOĞRU BİLDİĞİMİZ YOLDA İLERLEYECEĞİZ
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na terör örgütü tarafından yapılan saldırıyı da kınayan Milletvekili Köksal, "Genel Başkanımız'a Artvin'de yapılan saldırı Genel Başkanımız'ın ve Cumhuriyet Halk Partisi'nin teröre karşı net tavrına yapılan saldırıdır. Her türlü teröre ve teröriste lanet olsun. Doğru bildiğimiz yolda ilerlemekten kimse bizi yıldıramayacak. Parti olarak Cumhuriyet değerlerini korumaya devam edeceğiz. Dimdik ayaktayız" ifadelerini kullandı. 
 
Editör: Haber Merkezi