Zafere Giden Yol Afyon'dan Geçti
Zafer Coşkusu Devam Ediyor
Büyük Taaruz ve Afyonkarahisar'ın düşman işgalinden kurtuluşunun 92. yıldönümü etkinlikleri kapsamında Afyonkarahisar Belediyesi tarafından düzenlenen Uluslararası Zafer Festivali programı, tüm coşkusuyla sürüyor.
Muhteşem Eserler Seslendirildi
Kültür ve Turizm Bakanlığı Güzel Sanatlar Genel Müdürlüğü tarafından Hükümet Meydanı'nda düzenlenen gösteriler kutlamalara büyük renk kattı. Kültür ve Turizm Bakanlığı Sanat Yönetmeni Necmettin Akben yönetmenliğinde düzenlenen geceye Afyonkarahisarlılar yoğun ilgi gösterdi. 
Mehter Gurubu Büyüledi
Cumhuriyet Meydanı'nda, Ankara Devlet Klasik Türk Müziği ve Türk Halk Müziği Korosu ile İstanbul Devlet Türk Halk Müziği Korosu ses ve saz sanatçılarının seslendirdiği birbirinden muhteşem eserler büyük beğeni topladı.
Daha sonra sahne alan ve Devlet Halk Dansları Topluluğu ve İstanbul Tarihi Türk Müziği Topluluğu Mehter Grubu Afyonkarahisarlılar'a unutulmaz bir gece yaşattı.
Geceye, Vali Yardımcısı Adem Uslu, Ahmet Ali Barış, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Kültür Bakanlığı Güzel Sanatlar Genel Müdürlüğü Daire Başkanı Nizam Erel, İl Kültür Turizm Müdürü Kazım Çengelci, daire müdürleri, dernek ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.
 
 
Editör: Haber Merkezi