Zafer Partisi’nden Serteser’e Ziyaret

Zafer Partisi İl Başkanı Em. Kdm. Albay Mevlüt Tekdemir, Afyonkarahisar Belediye Meclisi Üyesi Ahmet Yılmaz Kasap, Zafer Partisi Merkez İlçe Başkanı Nuri Eker ile İl Kadın Kolları Başkanı Elif Öztürk, Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser’e “hayırlı olsun” ziyaretinde bulundu.

Zafer Partisi İl Başkanı Tekdemir, ziyarette “Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanlığı’na yeniden seçilmeniz, hayırlı uğurlu olsun. Hem sizi kutlamak, hem de bir nezaket ziyareti yapmak adına geldik. Oda ve Cemiyet Başkanlarımız’ı tanımak, istişare etmek, sizlerin bilgi ve tecrübelerinizden faydalanmak, sorunların çözümleri merkezli bizden istedikleriniz varsa onları dinlemek için sizi ziyaret ettik” dedi.

ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser de ziyaret dolayısıyla teşekkür ederek “Geçtiğimiz günlerde yaptığımız Oda ve organ seçimleri neticesinde üyelerimiz, Yönetim Kurulu Başkanı olmam için bana bir fırsat daha tanıdılar. Bu teveccühlerini bundan önce olduğu gibi bundan sonra da boşa çıkarmamak için gayret edeceğiz. Tüm kurum ve kuruluşlar, demokrasimizin vazgeçilmez unsurları siyasi partilerimiz, Sayın Milletvekillerimiz’in tamamıyla 14 senedir uyum içinde olduğumuz gibi bundan sonra da uyum içerisinde olacağız. İllerin gelişmesinde bence uyumun çok önemli bir rolü var. Sizin de ziyaretiniz bizim için önemlidir. Bilgi alışverişlerimizi diğer siyasi partilerimizle nasıl yapıyorsak sizinle de yapacağız. Burasının ekonominin konuşulduğu bir Oda olsun istedik ve siyasilerimiz de geldiğinde onlarla ekonomideki sorunlarımızı konuştuk. Bundan sonra da böyle olacak” ifadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi