Zafer Partisi Afyonkarahisar İl Başkanlığından 30 Ağustos Zafer Bayramımı Mesajı

Değerli Afyonkarahisarlı hemşerilerimiz; Türkiye Cumhuriyetinin ilk Cumhurbaşkanı Mareşal Mustafa Kemal ATATÜRK ve kahraman silah arkadaşlarının bağımsızlık için verdiği mücadelenin ve dünya tarihindeki en hak edilmiş zaferle sonuçlandırdığı görkemli büyük taarruzun bitiş gününün simgesi olan 30 Ağustos Zafer Bayramımızın 100.yılı kutlu olsun.

Türkiye Cumhuriyetinin tarih sayfalarına altın harflerle işlenmiş olan bu zafer ile, vatan toprağı işgal altında bulunan bir milletin, yokluklara, rağmen azimle, inançla ve kararlılıkla vatan toprağını nasıl müdafaa edebileceğini, büyük bedeller ödeyerek de olsa yedi düvele gösterilmiştir.


Bizler Afyonkarahisar Zafer Partisi il teşkilatı olarak “9 eylül de neymiş?, hiç kurşun sıkmadık ki. Söylemlerini gerçekleştiren; Atatürk’ün adını anamayıp “ keşke yunan kazansaydı “diyen Kadir Mısıroğlu gibi ATATÜRK düşmanları ve tarih fukaraları gerçek tarihi öğrenebilsinler diye Ayyıldız gençlik kollarımızla Bugün şehir merkezimizde NUTUK kitabını dağıtacağız.

Bizim Cumhuriyetin bekçileri olarak her 30 ağustoslarda, 1921 de yunanlılar tarafından işgal edilmiş İmaret camiini kurtaran ATATÜRK’e ve kahraman silah arkadaşlarına olan sevgimiz ve onlara okunacak Fatihalarımız hiç bitmeyecektir.

Zafer Genel Başkanımız Ümit Özdağ ve Parti kurmaylar ile il başkanlarımızın katılımı ile geçen hafta Afyonkarahisar il merkezinde yaptığımız çalıştayda, teşkilatımızın stant açma ve broşür dağıtmasını yasaklayan; ama şehrin her yanını kendi yasağını çiğneterek Akp bayrakları ile donatan valiliği hukuka davet ediyoruz.

Dün sayın cumhurbaşkanımızın Afyonkarahisar’a zafer kutlamaları ve birtakım açılışlar için geleceği söylenmişti Ancak Akp iktidarı tarafından çevre il ve ilçeler ile bunlara bağlı kasabalardan onlarca otobüs dolusu insan zafer alanına taşınmış ; Burdur’dan Isparta’dan vb. çevre illerden miting için din görevlileri getirilmiş, kamuda ve özellikle Akp belediyelerinde çalışanların siyasi iradeleri hiçe sayılarak miting alanına zorla getirilmiş ve Cumhuriyet coşkusu ve kutlamalarını siyasi bir Akp mitingine dönüşmüştür.

Türkiye Cumhuriyetinin cumhurbaşkanının bağımsız olması gerekirken, Akp iktidarı tarafından yapılan bu tür uygulamalar 2023 seçimlerini kaybetme korkusundan başka bir şey değildir.

Zaferi kazananlar kutlar, kaybedenler değil. Bu kapsamda yüce TÜRK Milletinin zafer bayramını kalpten kutluyoruz.

Mevlüt TEKDEMİR- Zafer Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı

Editör: Haber Merkezi