Zafer Partisi Afyonkarahisar İl Başkanlığı 1.Olağan kongresi gerçekleştirildi.

Kongreye, Genel Başkan Ümit Özdağ’ın tensipleri ile Zafer Partisi Genel Başkan Yardımcısı Lütfi Şahsuvaroğlu Divan Başkanı sıfatı , Hüseyin sungur ise Divan Üyesi, olarak Katılım sağlamıştır.

Kongreye tek aday ve liste ile giren mevcut başkan Em..Kdm. Albay Mevlüt Tekdemir tekrar seçilmiştir.

Seçim oylamasının oylanmasından sonra söz alan genel başkan yardımcısı Lütfü Şahsuvaroğlu:

TÜRKİYE BİR İSTİLA İLE KARŞI KARŞIYADIR

''Türkiye bir istila ile karşı karşıyadır. Üstelik bu istila halkın dini değerleri kullanarak ve birtakım oyunlar gerçekleştirilerek yapılmaya devam ediyor. Ama şimdi Türk milleti bu oyunun farkına vardı. Ülkenin yüzde seksen çoğunluğu sığınmacı adı altındaki istilacıların vatanlarına dönmesini istemektedir. Zafer partisi iktidara geldiği günden itibaren yayınlayacağı Anadolu kalesi kararname ile bir yıl geçmeden bütün sığınmacıları ülkelerine gönderecektir. o sığınmacılar ilkelerine döndükten sonra Türk milliyetçiliğinin büyük barış projesini hayata geçirilerek Suriye, Irak, İran ve diğer komşularımızla barış içerisinde yaşayacağız. Türk milletinin ülkemizdeki 13 milyon sığınmacıdan ve onların her yıl 9 milyar dolar olan masraflarından kurtulmasının tek yolu zafer partisi iktidarıdır'' dedi.

BU BİR KUVÂ-YI MİLLÎYE OLAYIDIR

''Bizler yıllarıdır söylüyoruz' ne Amerika ne Rusya ne Çin her şey Türk tarafından Türk için' işte şimdi Türk milletinin bu sloganı hayata geçirme zamanı gelmiştir. Türkiye için artık cumhur ittifakı ve millet ittifakı mahkûmiyeti yoktur üçüncü bir yol vardır ve üçüncü yol hem dışarıda hem de içeride bağımsızlıktır. Bu bir kuvâ-yı millîye olayıdır. ‘’dedi.

ŞU ANDA İKTİDAR VE MUHALEFET PARTİLERİNİN TAMAMI BİR DÜZEN PARTİSİDİR

‘’Zafer partisi olarak Türkiye’nin sorunlarını çözecek olan kadro ve programlar başka hiçbir partide yoktur. Şu anda iktidar ve muhalefet partilerinin tamamı bir düzen partisidir kimin kimden menfaati var ise aynen şimdi olduğu gibi birbirlerine şirin gözükmeye ve anlaşmaya çalışıyorlar. Türkiye’yi betonlaştıran ve Türkiye’nin 158 milyar dolardan fazlasını yiyen zümre yeniden iktidara gelmek için yeni aparatlar, yeni rüşvet verici adamlar ve siyasiler arıyorlar. Sakın bize gelmesinler Türkiye’yi sömürenlere madenlerimizi çalıp götürenlere bizim kapımız her zaman kapalıdır. Aday olmamasına rağmen Mansur Yavaş’ının yüzde 62 oyla cumhurbaşkanlığını kazanabileceği ilk olarak Zafer Partisi Genel Başkanımız ümit Özdağ dillendirdi. Ne oldu altılı masa dağıldı. Onların kafalarında başka hesaplar vardı. Çünkü düzen partilerinin bu işine gelmedi. Zira Mansur Yavaş aday olması halinde cumhurbaşkanı seçileceği için milli birlik sorununu çözüleceğinden; Kamplaşma önlenecek, cumhur ittifakı ve millet ittifakı diye bir palavra ortadan kalkacaktı.'' dedi.

DEVLET BAŞA KUZGUN LEŞE

''Zafer partisi olarak tespit ettiğimiz krizler hiçbir siyasi parti tarafından tespit edilmiş değildir. Bu krizleri çözecek ehil kadrolar ve programlara sahibiz. Şu anda Türkiye’de devlet krizi vardır. Türk devleti doğru yönetilmiyor, varlık fonu tek kişinin kasası haline geldi. Bütün fabrikalarımız bütün meralarımız bütün değerlerimiz bir kişinin dudağı arasında yönetiliyor. Bu tamamen bir devlet krizidir. Ecdatlarıyız “devlet başa kuzgun leşe demiş”. Türk milleti bu devlet krizini çözmek istiyor. Bu devleti yeniden organize etmek zafer partililerin boynunun borcudur. Türk milletinin istediği devleti onlara geri vereceğiz. Türkiye’de milli birlik krizidir vardır. Halkımızı Lüzumsuz gerginlikler yaratarak birbirinin aynısı 2 ittifaka mahkûm hale getirdiler. SPK başkanını atayan Ali Babacan Ak parti hükümetinde değil miydi.? Avrupa rahat uyusun İsrail rahat etsin diye Geri kabul antlaşmasını imzalayarak Türkiye’yi uluslararası göçmen kampı haline getiren Ahmet Davutoğlu değil mi. Ottowa sözleşmesini imzalayarak. Mayınları sınırdan kim temizleyerek sınırlarımızı yolgeçen hanı haline getiren kim?'' ifadesinde bulundu.

Editör: Haber Merkezi