Zafer Partili Tekdemir: "Seçme ve seçilme hakkımızın gasp edilmesine izin vermeyeceğiz"

Zafer partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Emekli Albay Mevlüt Tekdemir il merkezindeki market ve ekmek büfelerinin önünde oluşan uzun kuyruklarla ilgili açıklamalarda bulundu.

Zafer partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Emekli Albay Mevlüt Tekdemir il merkezindeki market ve ekmek büfelerinin önünde oluşan uzun kuyruklarla ilgili açıklamalarda bulundu.

İl başkanı Tekdemir, Tarım kredi marketlerinin, halk ekmek büfelerinin önündeki uzun kuyruklara değinerek “Türk halkı uyan artık. 10 yılda sizin cebinizden geçici sığınmacılara 143 milyar dolar harcayan Saray yönetimi seçimleri kazanabilmek uğruna milyonlarca seçmen ithal ediyor. Ne yazıktır ki Zafer Partisinden başka bu vahim duruma hiç bir muhalefet partisi itiraz dahi etmiyor. Halkımız her gün Tarım Kredi kooperatifi önünde litresi 3 lira daha ucuz diye klasikleşen 2.5 saat yağ kuyruğunda bekletilmekte, siyasiler lüks araçları ile kuyrukların yanından geçmekte, halk daha da fakirleştirilerek mevcut iktidara mahkum bırakılmaya çalışılmaktadır. Türk halkı bunu hak etmemektedir.

Brent petrolün yurt içi fiyatlarına etkili olduğu, vergilerde ise Türkiye gibi petrolde dışa bağımlı ekonomilerde fiyatlardan ziyade vergi sisteminin belirleyici olduğu bilinmektedir. Şu anki dolar kuru 18,5 Brent Petrol varil fiyatı 90$‘dır. Türkiye’de benzin ve dizel fiyatı bunlar esas alınarak tüketiciye yansıtılır. 20 yıldır hep böyleydi dolar düşse varil fiyatı artsa oran hesaplanır ona göre indirim veya yükselme olurdu. Normalde yukarıdaki fiyatlara göre şu an benzin dizel 12-14 TL civarı olmalıydı. Yurtiçi ekonomide ve enflasyonun yüksek olmasındaki en büyük etken olan akaryakıt neden gerçek değeri olan 13-14 lira aralığına çekilmiyor. Bu aradaki %100’e varan ve ne maksat ile fark kimlerin cebine gidiyor” ifadelerini kullandı.

Mevcut iktidarın 3 milyon yabancıya vatandaşlık vererek seçimlerde Türk Milleti’nin iradesine ipotek konulmasına, seçme ve seçilme hakkımızın gasp edilmesine izin vermeyeceğiz diyen Tekdemir, ”Son 10 yıldır bilinçli bir şekilde profesyonel bir göç mühendisliğiyle Türkiye içine sokulan ve sayıları şuan 13 milyon kişiyi bulan başta Suriyeliler ve Afganlar olmak üzere 1.750.000 geçici sığınmacıya T.C. kimlik kartı verilmiş ve bu sayı seçime kadar 3 milyon kişi olarak hedeflenmiştir. Bu istilaya vatandaşlarımızın duyarlılığını arttırmak; 3 milyon sığınmacının seçmen olarak oy vermesini engellemek maksadıyla Afyonkarahisar parti il binamıza "İthal Seçmene Hayır!" pankartı astık.

Türkün demografik yapısını 13 milyon sığınmacı ile değiştirmeye çalışanlar, halkı fakirleştirenler, devletin parasını hoyratça harcayanlara sandıkta cevabı Zafer ile vereceğiz. Türk halkı seçimde çaresiz değildir ve ceketimi atsam seçilirim kibrindeki insanların da farkındadır. Zafer Partisi olarak bizler Türk devletini Türk milletine vermeye geliyoruz” şeklinde konuştu.

Editör: Haber Merkezi