Zafer Meydanı Yine Dopdolu

İftardan sonra meydanımız yine doldu taştı. Ramazan? şenliklerimiz çocuklarımız için birbirinden güzel etkinliklere sahne olmayı sürdürüyor. On bir ayın sultanı Ramazan'ın gelmesiyle birlikte Belediyemiz, Ramazan coşkusunu yansıtan etkinlikler gerçekleştiriyor.

Ramazan akşamlarında Zafer Meydanımız hem çocukların hem de ailelerin vazgeçilmez adresi oluyor. Ramazan’ın ilk gününden beri süre gelen etkinlikler kapsamında bu kez de çocuk tiyatrosu ve Tekke Musikisi Afyonkarahisarlılarla buluştu. Çocuklarımızın gönüllerince eğlendiği etkinlikte ebeveynlerde Tekke Musiki dinletisi ile huzur buldu. 11 Ayın Sultanı Ramazan’ın maneviyatına uygun şekilde etkinlikler hazırlayan Belediyemiz, ikindi sohbetleri ve iftar sonrası programları ile Afyon halkına unutulmaz bir Ramazan Ayı yaşatıyor.

İKİNDİ SOHBETLERİ DEVAM EDİYOR

İkindi sohbetlerinde her gün farklı bir uzman konuk ağırlanırken Ramazan ayı ile ilgili önemli konular konuşuluyor. Merak edilenler yanıt buluyor. Son olarak Doçent Doktor Ahmet Emin Seyhan tarafından ‘Ramazan’ın Faziletleri’ adlı söyleşi yapıldı.

ÇOCUK TİYATROSU VE TEKKE MUSİKİSİ DİNLETİSİ

Her akşam iftar sonrası Ramazan etkinlikleri başlıyor. Meydanda kurulan çadırlardan gönüllerince alışveriş yapabilen vatandaşlarımız aynı anda sunulan etkinliklerden de yararlanabiliyor. Ramazan’ın dördüncü gününde ise çocuklara özel tiyatro gösterisi sunuldu. Tiyatro ardından Tekke Musikisi grubu sahne aldı. En güzel ilahiler Afyonkarahisarlılar için seslendirildi. Alanı dolduran vatandaşlardan tam not alan etkinlikler Ramazan aynın heyecanına heyecan neşesine neşe katıyor. Meydanda her akşam farklı etkinlikler düzenlenmeye devam edecek.

Editör: Haber Merkezi