Zafer Halk Yürüyüşü Korteji Yapılacak
 25-30 Ağustos Zafer Haftası etkinlikleri çerçevesinde Afyonkarahisar Belediyesi'nce geleneksel olarak düzenlenen Afyonkarahisar Uluslararası Zafer Festivali başlıyor. Kutlamalar, yarın (26 Ağustos Salı) saat 17:00'de Zafer Halk Yürüyüşü ile başlayacak.
İl protokolü ve halkımızın katılımıyla Hükümet Meydanı'ndan başlayacak yürüyüş, Kurtuluş Caddesi eski Yoğurt Pazarı Kavşağında son erecek.
16 farklı ülkenin katılımıyla kültürlerin kaynaşmasına sahne olacak Afyonkarahisar Belediyesi 13. Uluslararası Zafer Halk Oyunları Festivali'ne Romanya, Bosna Hersek, Macaristan, Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, Avusturya, Polonya, Slovakya, Moldova. Makedonya, Gürcistan, Acaristan, Bulgaristan, Sırbistan, Bandırma Belediyesi, Söke Belediyesi ve Afyonkarahisar Belediyesi Halk Oyunları Topluluğu katılacak.
Yürüyüşte ayrıca. Afyonkarahisar Belediyesi Musiki Eğitim Merkezi bünyesinde yeniden yapılanan Mehteran Takımı da bir gösteri sunacak. Aynı gün saat 19:30'da Kültürpark ve Fuar Alanı'nda Uluslararası Muay Thai Süper Lig Turnuvası, saat 21:00'de ise Cumhuriyet Meydanı'nda Kültür ve Turizm Bakanlığı Halk Konseri düzenlenecek.
 
 
 
Editör: Haber Merkezi