Zafer, ESOB'un Projesini Kabul Etti
Zafer Kalkınma Ajansı Sosyal Kalkınma Mali Destek Programları kapsamında Afyonkarahisar Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği tarafından hazırlanan ve başvurusu yapılan 241.923,16 Türk Lirası bütçeli "Afyonkarahisar Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Oditoryum İnşaatı" isimli proje, Zafer Kalkınma Ajansı tarafından desteklenmeye değer bulundu.
 Proje kapsamında Afyonkarahisar Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği METEM Tesislerindeki Oditoryum alanı düzenlenerek kullanıma hazır hale getirilecek; Proje kapsamında ESOB’un hizmet kapasitesinin güçlendirilmesi ve ESOB’a bağlı Odalarla olan iletişim ve eğitim çalışmalarına destek sağlayarak, Afyonkarahisar esnaf ve sanatkarlarının mesleki eğitiminde bilgilendirilmeleri ve bilinçlendirilmeleri amacıyla 260 kişi kapasiteli oditoryum konferans salonu yapılacak.
Proje sonucunda nihai yararlanıcı konumunda olanlar, başta ESOB’a bağlı 37 oda ve bu odalara kayıtlı yaklaşık 21.000 üye ile birlikte, Afyonkarahisar ilimizdeki tüm kurum ve kuruluşlardır. Oditoryum salonu sayesinde ESOB’a bağlı odalar ister ayrı, ister birlikte eğitim programları düzenleyebilecektir. Aynı şekilde yıllık eğitim planına göre düzenlenecek olan eğitime katılacak olan esnaf ve sanatkârlar da kendi kurumsal ve mali yönetim kapasitelerini geliştirmiş olacaklar.
Bu kapsamda 06 Mayıs 2013 tarihinde Kütahya da bulunan Zafer Kalkınma Ajansı Genel Sekreterliği binasında projenin sözleşme imza töreni gerçekleşti.
Törende ESOB’u temsilen Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Konak, Zafer Kalkınma Ajansını temsilen Genel Sekreter Vekili N. Bahadır Şanver proje sözleşmesini imzaladı.
 
 
 
Editör: Haber Merkezi