Zafer Bayramı Coşkuyla Kutlandı
 
30 Ağustos Zafer Bayramı tüm yurtta olduğu gibi Afyonkarahisar’da törenlerle kutlandı. Program kapsamında önce Kocatepe Parkına çelenkler sunuldu, daha sonra Valimiz Aziz Yıldırım tarafından makamında tebriklerin kabulüne geçildi.
 
Törene Valimiz Yıldırım’ın yanı sıra, Garnizon ve İkmal Komutanı Tuğg. Şahin Kılıçaslan, Misafir Paşalar, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Başsavcı Bayram Eray, AKÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Solak, Baro Başkanı Turgay Şahin, Vali Yardımcıları, siyasi partilerin il temsilcileri, askeri erkân ve daire müdürleri katıldı.
 
Kocatepe Parkı’nda düzenlenen törene Valimiz Aziz Yıldırım, Garnizon Komutanı Tuğg. Şahin Kılıçaslan ve Belediye Başkanı Burhanettin Çoban tarafından Atatürk Anıtı’na çelenk sunulması ile başlandı. Daha sonra yapılan Saygı Duruşunun ardından İstiklal Marşı’nın okunması ile Kocatepe Parkındaki tören sona erdi.
 
Buradaki törenin ardından Valimiz Yıldırım, makamında Zafer Bayramı kutlamalarını kabul etti. Makamında başta Milletvekilimiz Hatice Dudu Özkal olmak üzere, tüm protokol üyelerini, Siyasi Parti temsilcilerini, Sivil Toplum kuruluş temsilcilerini kabul eden Valimiz Aziz Yıldırım, tebrikleri kabulü sırasında katılanların ve tüm halkımızın 30 Ağustos Zafer Bayramını kutladı.
 
 
Editör: Haber Merkezi