Zabıta Teşkilatından Başkan Zeybek’e Ziyaret

Afyonkarahisar Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, teşkilatın 194. kuruluş yıldönümü dolayısıyla Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’i makamında ziyaret etti.

Ziyarete Zabıta Müdürü Taner Çelik ve beraberindeki heyet katıldı. Zabıta Teşkilatının toplumsal ve sosyal yaşantımızdaki önemine dikkat çeken Başkan Zeybek; Belediyelerle vatandaşla arasında köprü vazifesini gören Zabıta Teşkilatnın, halkımızın huzuru için, güvenli, sağlıklı ve düzenli bir yaşam alanı hazırladığını ifade etti.

Teşkilatın vatandaşlarımızın her zaman yanında ve hizmetinde olduğunu kaydeden Başkan Zeybek, halkımızla sürekli iç içe olan zabıta ekiplerimiz, yaptığı uygulama ve denetimlerle bizlere güvenli, sağlıklı ve düzenli bir yaşam alanı hazırlamak için çalışmalarını yürütüyor. Çalışmaları sırasında hiçbir zaman fedakârlıktan çekinmeyen ekiplerimize özverilerinden dolayı teşekkür ediyor ve Zabıta Haftaları’nı en içten dileklerimle kutluyorum” dedi.

Zabıta ekibimizle sahada denetimin daha verimli bir şekilde yapılması için büyük çaba sarfettiklerini ifade eden Başkan Zeybek, Zabıta Teşkilatı köklü yapısıyla ülkemizin milli bir değeridir. Zabıtalar aynı zamanda belediyelerin vatandaşla temas ettiği noktadır. Vatandaşlarımızın sağlık, huzur ve güvenliği için gece gündüz demeden çalışan tüm zabıta personelime görevlerinde başarılar diliyorum” dedi. Zabıta Müdürü Taner Çelik ise, desteklerinden dolayı Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’e teşekkür ederek gönül belediyeciliği anlayışıyla çalışacaklarını söyledi.

Editör: Haber Merkezi