Yurt çocuklarına doğum günü partisi
Çocukevleri ve Kız Yetiştirme Yurtlarında kalan çocukların doğum günü kutlamasının 6’ıncısı yapıldı.
Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne bağlı Çocuk Evleri ile Kız Yetiştirme Yurtlarında kalan ve Kasım-Aralık aylarında doğan 18 çocuğun doğum günü kutlaması Korel Termal Otel’de yapıldı.
Doğum günü kutlama programına Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu’nun eşi Bayan Esma Balkanlıoğlu, Vali Yardımcısı Akgün Corav’ın eşi Melek Corav, Korel Otel sahibi Ali Korkmaz’ın eşi Saide Korkmaz ve Afyonkarahisar’lı İş Adamlarımızın eşleri katıldı.
Çocuk Evleri, Kız Yetiştirme Yurdu ve 0-6 Yaş Çocuk Yuvasında kalan ve Kasım-Aralık aylarında doğan çocuklar kutlama programına Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezi Sorumlusu Mustafa Lafçı, Kız Yetiştirme Yurdunda Öğretmen ve bakıcı anneleri eşliğinde katıldılar.
Afyonkarahisar’da toplam 30 Çocuk Evleri çocukları ile Kız Yetiştirme Yurdu kalan çocukların katıldığı yaş günü kutlama törenine Afyonkarahisar Huzurevi Yaşlı Bakım Reabilitasyon Merkezinden 6 yaşlımızda katıldı.
Kutlamaya katılan çocuklar program süresince müzik eşliğinde dans edip, gönüllerince eğlendiler. Programa katılan konuklar, yurt sorumluları ve bakıcı anneleri de çocukların eğlencelerine ve neşeli çığlıklarına alkışlarla eşlik ettiler.
Doğum günü kutlama programının tüm masrafları Korel Termal Otel tarafından karşılanırken çocukların hediyeleri ise Afyonkarahisar’lı İş Adamlarımızın Eşleri tarafından alındı.
Doğum günü kutlamasında konuşan Esma Balkanlıoğlu; “Çocuk Evleri ve Kız Yetiştirme Yurtlarında kalan çocuklarımızın doğum günlerinin yıl içerisinde 6.sını kutladık.
Sevgili çocuklarımızı ve bizleri otellerinde misafir eden Bayan Saide Korkmaz Hanımefendiye ve Afyonkarahisar’ımızın değerli İş Adamlarının Saygıdeğer eşlerine katılımlarından ve katkılarından dolayı teşekkür ediyorum.
Afyonkarahisar’da Çocuk Evleri ve Kız Yetiştirme Yurtlarında kalan çocuklarımızın yetişmesinde ve onların vatana millete faydalı bireyler olmasında elimizden geleni yapacağız, dilerim ki çocuklarımız tüm yaşamları boyunca şimdi oldukları gibi neşeli ve mutlu olsunlar, doğum günü olan bütün yavrularımızın yeni yaşlarını kutluyorum” dedi.
Editör: Haber Merkezi