Yurdunuseven,”Milletimiz için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz”

Ak Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av.İbrahim Yurdunuseven, Belçika EYAD tarafından göndrilen 15 elektrikli arabanın ihiyaç sahibi vatandaşlara tesliminde yaptığı konuşmada:

“Milletin vekili olarak çıktığımız yolda bizleri daima destekleyen unutmayan hemşerilerimizi bizlerde unutmadık. Sadece seçim döneminde değil her zaman hemşerilerimizin yanında olarak dertleriyle dertlenmeyi kendimize bir görev bildik. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da milletimiz için elimizden geleni yapma gayreti içinde olmaya devam edeceğiz.

Düzenlediğimiz bir program esnasında karşılaştığımız, dertlerine ortak olduğumuz Mehmet ve Selami isimli yavrularımıza bir söz verdik. Şehrimizin sokaklarında, köylerinde, kasabalarında gezerken verdiğimiz her sözü tuttuğumuz gibi onlara verdiğimiz sözü de tuttuk çok şükür. Onların sebep, bizlerin vesilesiyle 15 adet vatandaşımız elektrikli araba sahibi oldu. Bizimle birlikte bu anlamlı ve çok önemli işe vesile olan Belçika EYAD başkanı Erdal Akdeniz’e, Başkan Yardımcısı Erol Top’a, Eyad Yönetimine ve Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu’ya, yıllardan beri akülü araç temininde üstün gayreti olan Necati Şevik’e teşekkürü bende bir borç biliyorum. Dün olduğu gibi bugün ve yarında şehrimizin sokaklarında gezerken, vatandaşlarımızın sorunlarına çözüm arayacağız. Paylaşmayı seven bir toplum olarak sevinçleri paylaşmayı bildiğimiz gibi sıkıntıları paylaşmayı da biliyor, bundan sonra da sıkıntıları paylaşmanın ve nihayetinde çözmenin peşinde olacağız.”

Editör: Haber Merkezi