Yurdunuseven’in 19 Mayıs mesajı

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av.İbrahim Yurdunuseven, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı.

Ecdadın canlarını vatan için siper ederek, sıkıntı ve yokluk içinde büyük özverilerle kurduğu Türkiye Cumhuriyetini gençlere emanet ettiğini vurgulayan Yurdunuseven,"Bu değerli emaneti korumak ve gelecek nesillere en iyi şekilde aktarmak adına görev ve sorumluluk almaktan asla kaçınmamalıyız. “dedi.

Yurdunuseven mesajında şu ifadelere yer verdi;

“Samsun'da başlayan bağımsızlık yürüyüşümüz, aziz milletimizin azim ve gayretleriyle hedefine ulaşmış, istiklal mücadelemiz zaferle sonuçlanmış, eşsiz bir mücadele sonunda, Cumhuriyetimizin temelleri atılmıştır. İstiklal mücadelesinin başlangıcını simgeleyen 19 Mayıs’ın aynı zamanda Gençlik ve Spor Bayramı olarak ilan edilmesi, gençlerimize duyulan güvenin ve onlara düşen büyük sorumluluğun da göstergesidir. Vatanını canından üstün tutan ecdadımızın verdiği mücadeleler ve büyük fedakarlıklar sonucu kurulan Cumhuriyetimiz, siz geleceğimiz olan gençlerimize emanettir. Bu emaneti korumak, daha da yüceltmek, muasır medeniyetler seviyesinin üstüne taşımak için sizlere büyük görev düşmektedir. Siz değerli gençlerimizin, ideallerinin peşinden kararlılıkla giden, vatanını seven, ahlaklı, özgüvenli bireyler olarak yetişmesi en büyük arzumuzdur. Ülkemizin geleceğinde söz sahibi olduğunuzda özveriyle çalışmaya ve ülkemizi daha parlak yarınlara taşımaya hazır olmalısınız. Sizlere güveniyoruz, sizleri seviyoruz, geleceğimizin teminatı siz gençlersiniz. Bu duygularla, bütün milletimizin Atatürk’ü anma, Gençlik ve Spor Bayramını kutluyor başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere istiklal mücadelemizin bütün kahramanlarını rahmetle ve şükranla anıyorum."

Editör: Haber Merkezi