Yurdunuseven’in 10 Kasım Mesajı

AK Parti İnsan Hakları Başkan Yardımcısı, Afyonkarahisar Milletvekili İbrahim Yurdunuseven'in Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün vefatının 84.yıl dönümü münasebetiyle yapmış olduğu basın açıklamasıdır.

"Her taraftan haince kuşatılan vatan toprağına bağlılığı çaresiz bırakılmak istenmiş Türk Milletine olan inancıyla Milli Mücadele'yi başlatan ve vatan toprağı tamamıyla temizlenene kadar bu eşsiz mücadelenin öncülüğünü yapan Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü vefatının yıl dönümünde rahmetle yad ediyorum.

Cumhuriyetimizin 100.yılına Türkiye Yüzyılı'na emin adımlarla ilerlerken milli mücadele ruhundan aldığımız ilhamla ülkemizi çok daha ileri götürme yarışımızı sürdürüyor, ecdadımızın, Milli Mücadele'nin ve tarih boyunca vatan uğruna can vermiş kahramanlarımızın yegane emeli olan ulusumuzun tam bağımsızlığı var gücümüzle çalışıyoruz.

Bu duygu ve düşüncelerle daha güçlü ve daha büyük Türkiye'ye istikrarlı ve sağlam adımlarla yürümeye devam ederken istiklal ve istikbalimizi herşeyin üzerinde tutarak sahip çıkan başta Gazi Mustafa Kemal ve silah arkadaşları olmak üzere tüm şehitlerimizi ve Rahmet-i Rahman'a kavuşan gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyorum."dedi.

Editör: Haber Merkezi