Yurdunuseven’den Ramazan bayramı mesajı

AK Parti milletvekili adayı İbrahim Yurdunuseven Ramazan bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı. Yurdunuseven mesajında, " bayramlar, huzur ve mutluluğun, hoşgörünün pekişmesine vesile olmaktadır" dedi.

Ramazan bayramı nedeniyle bir mesaj yayınlayan AK Parti İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven

"Maddi ve manevi pek çok hikmet ve rahmeti, içinde barındıran Ramazan ayının ardından Ramazan Bayramı’nı idrak etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bayramlar, bizi biz yapan değerlerimizin önemli bir nişanesidir. Hem dini, hem de milli duygularımızı güçlendiren, hayatımızı zenginleştirip güzelleştiren çok özel zamanlardır. Toplum hayatında önemli bir yeri olan bayramlar, huzur ve mutluluğun, hoşgörünün pekişmesine vesile olmaktadır. Bayramlar, insanı insan yapan değerlerin yaşanmasına ve paylaşılmasına fırsat sağlamaktadır" dedi.

“Ramazan birlikteliğin pekişmesidir”

"11 ayın sultanı Ramazan, kutsal kitabımız Kur’an-ı Kerim’in indirilmeye başlandığı, rahmet, mağfiret ve hoşgörü ayıdır" diyen Yurdunuseven mesajında, "Ramazan, kardeşliğin, paylaşmanın, birlikteliğin zihinlerimizde ve yaşantımızda pekiştirilmesidir.Mübarek Ramazan ayı vesilesiyle Cenab-ı Hak’tan; devletimiz, milletimiz ve İslam aleminin üzerinde huzuru, barışı, sevgiyi, adalet ve merhameti daim kılmasını niyaz ediyorum. Ne yazık ki her bayram olduğu gibi bu bayramı da yaralı bir şekilde karşılıyoruz. Filistin'de, Suriye'de, Irak'ta, Myanmar'da, Doğu Türkistan'da olmak üzere İslam coğrafyasında yaşanan ve dünyanın sessiz kaldığı vahşetler, yüreğimizi yangın yerine çevirdi. Mazlum Filistin halkının bombaların gölgesinde gireceği bu Ramazan Bayramı, her ortamda mazlum halkların yanında olan ülkemiz ve milletimizin onurlu duruşuyla, böylesi bir vahşete sessiz kalanların ise utançla anılacağı bir gün olarak tarihe geçecektir. Yıllardır olduğu gibi bugün ve yarın da yardımlarımız ve dualarımızla mazlumların yanında olacak, olmaya da devam edeceğiz"

Editör: Haber Merkezi