Yurdunuseven’den Polis Haftası Kutlama Mesajı

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekilimiz İbrahim Yurdunuseven Türk Polis Teşkilatının 175.kuruluş yıl dönümü ile ilgili mesajı;

“Vatan ve millet aşkıyla, vazifesini her zaman ve her yerde büyük fedakarlıklarla yerine getiren, ülkemizin huzur, güven ve istikrarının teminatı olan, bu memleketin yiğitlerinin teşkilatı, Kahraman Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 175.yılını yürekten kutluyorum.

Yaptığı büyük fedakarlık, sabır, cesaret ve kahramanlıklarla, aziz milletimizin, huzur ve güven içinde yaşaması için yüksek bir vazife anlayışıyla hizmet veren Emniyet Teşkilatımız, terör ve örgütlü suçlarla mücadelede ortaya koyduğu başarıyla hepimizi gururlandırmaktadır.Bizlerin evde kalması gereken bugünlerde emniyet personelimizde, büyük bir özveriyle eksiksiz bir şekilde suç ve suçluyla mücadelesini sürdürmektedir. Toplumumuzda huzur ve güven ortamının sağlanması, kamu düzeninin korunması, suç önleyici tedbirlerin alınması ve faillerin adalete teslim edilmesi gibi hayati önemi olan görevleri yerine getiren Türk Polis Teşkilatı, 175 yılın bilgi ve tecrübesiyle milletimizle omuz omuza vererek hizmet kalitesini her geçen gün artırmaktadır.

Türk Polis Teşkilatımızın kuruluş yıl dönümü vesilesiyle, görevleri başında şehit düşen isimleri saymakla bitmeyecek kahraman polislerimize Yüce Allah'tan rahmet niyaz ediyor, gazilerimize şükranlarımı sunuyorum. Tüm Emniyet mensuplarımıza başarılar diliyor, kendilerini en içten duygularımla selamlıyorum.”

Editör: Haber Merkezi