Yurdunuseven’den Dünya Engelliler Günü Mesajı

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili İbrahim Yurdunuseven, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda, her sağlıklı bireyin bir engelli adayı olduğunu hatırımızdan hiç çıkarmadan toplumumuzda yaşamını sürdüren engellilerin her daim yanında olmayı sürdürüyoruz dedi.

Yurdunuseven; 2005 yılında çıkarılan Engelliler Kanunu ile eğitim hizmetlerinden bakım hizmetlerine, istihdamdan ayrımcılığın önlenmesine kadar engellileri ilgilendiren pek çok konuda tarihi nitelikte adımlar atılarak bundan sonraki süreçte engellilerimiz, spor, sanat, edebiyat, sivil toplum, siyaset ve iş dünyası gibi hayatın her alanında sergiledikleri üstün başarılarla, azim ve kararlılıklarıyla herkese örnek olduklarını belirtti.

"Benimsediğimiz insan merkezli yönetim anlayışı ile ülkemiz bugün, engellilerin hayat şatlarının iyileştirilmesi, sosyal ve ekonomik olarak desteklenmesi, geleceğe güvenle bakmaları konusunda dünyada örnek gösterilecek bir konuma ulaşmıştır. Önümüzdeki süreçte değişen şartları ve ihtiyaçları dikkate alarak, engellilerimizi çok daha müreffeh bir seviyeye hep beraber taşımalıyız. Dünya Engelliler Günü vesilesiyle engelli vatandaşlarımızı saygı ve muhabbetle selamlıyor, tüm engellilerimizi birgün değil her zaman yanında olduğumuzu birkez daha belirtmek istiyorum"

Editör: Haber Merkezi