Yurdunuseven, Yeni Anayasa Taslağı Hakkında Açıklama Yaptı

AK Parti İnsan Hakları Başkan Yardımcısı, Afyonkarahisar Milletvekili İbrahim Yurdunuseven'in Yeni Anayasa Taslağı hakkında yapmış olduğu basın açıklamasıdır.

"Uzun yıllardır mücadelesini verdiğimiz insan haklarına, hukukuna, Anayasa'mızın bizatihi kendi eşitlik ilkesine aykırı olan bir mesele olan "Başörtüsü Sorunu"nu çözmek adına AK Parti Grubumuzla birlikte Yeni Anayasa Taslağı'nı Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanlığı'na sunduk. Yaklaşık yarım asırdır sırtına vurulan hançerlerle ayağa kalkamamış milletimizin 20 yılda bütün yaralarını sararak hamdolsun ki gururla adını sayabileceğimiz birçok farklı alanda birçok farklı işe imzamızı attık. Bu süreçte ne zaman ihtiyaç duyup milletimize dönsek milletimizin arkamızda olduğunu bize sonuna kadar destek verdiğini hem bizler hem bütün dünya gördü. Dıştan beslemeli muhalefetimizin ve içimizde hala bastırılmış kinleriyle bulunan bir güruhun milletimizin sinir uçlarından biri olan "Başörtüsü" konusunda ise hala nerde olduğu aşikardır. Anayasamıza uymayan bu eşitsizlik ve haksızlıkların, hukuksuzlukların önünü kapatmak amacıyla Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın önderliğinde milletimizin kanayan yarasına çözüm sağlıyoruz.

Anayasa teklifimizin ülkemiz ve milletimiz için hayırlara vesile olmasını diliyor bu hizmetleri milletimize yapma şerefini bizlere bahşeden Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a şükranlarımı sunuyorum.

Editör: Haber Merkezi