Yurdunuseven ve Zeybek OSB’de

AK Parti Afyonkarahisar milletvekili İbrahim Yurdunuseven ve AK Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Mehmet Zeybek 31 Mart yerel seçimleri öncesinde Afyonkarahisar Organize Sanayi Bölgesindeki işverenlerle çalışanları ziyaret ettiler. OSB ziyaretinde sanayicilerden yoğun ilgisi ile karşılanan Yurdunuseven ve Zeybek, seçim vaatleri arasında olan istihdam ofisi, meslek edindirme kursları ve hanımeli çarşı projeleri hakkında bilgiler verdi.

AK Parti Afyonkarahisar milletvekili İbrahim Yurdunuseven ve AK Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Mehmet Zeybek, seçim çalışmaları kapsamında Afyonkarahisar Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren firmaları, 2. Galericiler Sitesini ve Rahmiye Sare Palalı Teknik Kolejini ziyaret etti. OSB ziyaretinde ilk olarak Rahmiye Sare Palalı Teknik Kolej kurucularına, öğretmenlerine ve personellerine seslenerek 31 Mart seçimlerinin öneminden bahsetti. Yurdunuseven ve daha sonra firma ziyaretlerine devam etti. AK Parti Milletvekili İbrahim Yurdunuseven, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Bülent Eser, Kadın Kolları Başkanı Ferda Ertürk, Gençlik Kolları Başkanı Ethem Karahan ve belediye meclis üyeleri Zeybek’e eşlik etti.

Sanayicimizin her zaman yanındayız

Hizmet yolculuğumuza 31 Mart’tan sonra da güçlü şekilde devam edeceklerini ifade eden AK Parti Milletvekili İbrahim Yurdunuseven, AK Belediyeciliğin devam etmesi için iş adamlarından destek istedi.

AK Parti’nin iktidar olduğu günden bugüne kadar sanayici ve iş adamlarının her zaman yanında olduğunu ifade eden Yurdunuseven,” Gerçekleştirmiş olduğumuz teşvik paketleri, destekler ile herzaman sanayicilerimizin, iş adamlarımızın ve girişimcilerimizin yanındayız. Hükümet olarak sanayiyi tercih eden yatırımcıların yanında yer alıyoruz. Her zaman üretimi destekliyoruz. İş insanlarımızı yeni yatırımlar için cesaretlendiriyoruz” diye konuştu.

Yurdunuseven, Afyonkarahisar’a daha iyi hizmetleri Afyonkarahisar’lı sanayici ve iş adamlarıyla ile birlikte yapacaklarını ifade etti.

Zeybek; halkımız suni gündem ve kirli tuzaklara düşmez

Halkın kendisine göstermiş olduğu ilgiye layık olabilme adına var gücüyle çalışacağının altını çizen Zeybek, “Afyonkarahisarlı iş adamları her zaman istikrardan yana olmuştur. İstikrar ve güven olmazsa yatırım olmaz. İşte bu nedenle 31 Mart yerel seçimlerinde güven ve istikrardan yana oy kullanılması gerekiyor. Karşı ittifak yerel seçim havasından çıkarıp, genel seçim havasını vermeye çalışmaktalar. Ne yapsalar, ne etseler de bu seçimde Türkiye’de en çok AK Belediyeliğinin kazandığını görecekler. AK Parti’nin yaptığı yatırımlarını çekmiyorlar ama hatasını aramaya çalışıyorlar. Mesela şehrimizde adayın biri hızlı trenin Afyonkarahisar’dan gittiğini ve Altıntaş’a yapılacağını söylüyor. Antalya – İstanbul arasında birçok durak olacağını bu aciz kişi ve kişiler maalesef bilmiyor. Bu durakların bir tanesi de Altuntaş’ta olacak. Bizler biliyoruz ki, hızlı tren bölgenin en büyük merkez durağı Afyonkarahisar olacak ve hemşehrilerimize hizmet verecek. Proje aşamasında olan bu hat bazı kesimler tarafından seçim propaganda malzemesi olarak kullanmaktalar. Benim halkım böyle suni gündemi, yalan algıya ve kirli tuzaklara düşmez” diye konuştu.

“Her kesimin gönlüne gireceğiz”

‘Gönül Belediyeciliği’ni Afyonkarahisar’da nasıl aktarılacağını anlatan Zeybek, “Her kesimin gönlüne gireceğiz. İşsiz kardeşlerimize iş bulacağız. İşgücü piyasasının ihtiyaç duyduğu tüm mesleklerde iş arayanlara yeteneklerini geliştirerek istihdamı arttırmak için Afyon Ticaret Sanayi Odası, Kocatepe Üniversitesi, Organize Sanayi Bölgesi, İŞKUR ve meslek odaları iş birliği halinde meslek öğretme edindirme kursları açacağız. Seçim vaatlerimiz arasında yer alan Teknolojik Sera ile küçük ve orta ölçekli girişimlerimize iş imkânı sağlayacağız. 5 Bin, 10 Bin ve 20 Bin M2’lik parseller şeklinde düzenleyerek, 2 Bin ile 3 Bin arası vatandaşlarımıza doğrudan veya dolaylı olarak istihdam sağlayacağız. Hanımeli Çarşı projesi ile kadınlarımıza yeni bilgi ve becerileri donatarak meslek sahibi yapmak, aile ekonomilerine güçlendirmek boş zamanların verimli bir şekilde kullanımını sağlamak amacıyla farklı branşlarda kişisel gelişim kursları açacağız” ifadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi