Yurdunuseven: “Terörle mücadele kararlılıkla sürecek”
 
AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığı tarafından her hafta Salı günleri düzenlenen basın toplantıları devam ediyor. Toplantı da konuşan İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven, terörle mücadelenin kararlılıkla süreceğini ifade etti.
 
İl Başkan Yardımcıları Mustafa Ötken ve Ahmet Yeşilırmak’ın da katıldığı basın toplantısında parti çalışmaları ve gündeme dair açıklamalarda bulunan İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven, geçen hafta sonu 74. İl Danışma Meclis Toplantısını yaptıklarını ifade etti. Yurdunuseven “74. İl Danışma Meclis Toplantımızda; Milletvekillerimiz, İl Kadın Kolları, Gençlik Kolları Başkanlıklarımız da çalışmaları hakkında bilgi verdiler. AK Parti Yerel Yönetimler Genel Başkan Yardımcısı Eskişehir eski Milletvekilimiz Genel Başkan Yardımcımız Salih Koca, Afyonkarahisar’da ki tüm ilçe Belediye Başkanlarımızı tek tek ziyaret ederek onların çalışmaları hakkında bilgi aldı. Gerekli değerlendirmeleri yaptı. Belediye Meclis üyelerinin eğitim çalışması ile Belde Belediye Başkanlarının İstişare Toplantısını gerçekleştirdik. Gerçekten güzel ve verimli bir çalışma oldu. Afyonkarahisar’ın tüm belediyelerinde çalışmaların ve uyumun güzel olduğunu tetkik ettik. Bundan dolayı tüm Belediye Başkanlarımıza, Belediye Meclis Üyelerimize, İl Genel Meclisi Üyelerimize teşekkür ediyoruz” dedi.
 
MÜCADELEMİZ KARARLILIKLA SÜRECEK
Kayseri’de çarşı iznine çıkan askerlerin bombalı saldırı ile şehit düşmesinden duyduğu üzüntüyü dile getiren Yurdunuseven, şehitlerimiz arasında bulunan Hocalar ilçesinden Kamil Tunç ve tüm şehitlere Allah’tan rahmet diledi. Ayrıca Suriye’de bombalı saldırı sonrası şehit olan P. Uzman Onbaşı Fatih Olcay’a da Allah’tan rahmet dileyen Yurdunuseven, “Fırat Kalkanı Operasyonunda görevli Çay Karacaören’den Uzman Onbaşı Fatih Olcay’da şehit düştü. Bugüne kadar hep söyledik. Bu vatan ve millet için şehit düşen tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyoruz. Elbette şehit vermeden terörle mücadele etmek istiyoruz. Ama ne yazık ki şehitlerimiz bu mücadelenin kararlılıkla sürekli yapıldığının göstergesi. Tekrar şehitlerimize Allah’tan rahmet geride kalan ailelerine de sabır ve başsağlığı diliyoruz” dedi.
 
BU ALÇAKÇA SALDIRIYI DA KINIYORUZ
Türkiye’nin Rus Büyükelçisine yapılan suikastın paralel yapı ile mücadele de halen daha içeride bazı kriptoların yer aldığının göstergesi olduğunu kaydetti. Yurdunuseven, paralel yapı mücadelesinde halen daha içeride kendisini gizleyen kişilerin kaldığı düşüncesinde olduğunu belirtti. İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven, hükümetin bu kişileri tek tek tespit ederek ayıklayacağını belirtti. Yurdunuseven şöyle konuştu; “Rus ve Türkiye ilişkilerini kötüye götürmek, Türkiye üzerinde ki oyunları devam ettirmek için yapılan girişimlerdir. Ancak hem Cumhurbaşkanımız R. Tayyip Erdoğan hem de Rus Devlet Başkanı Vladimir Putin’in açıklamaları ile inşallah bu ilişkilerimize gölge düşürmeyecektir. Bu alçakça saldırıyı da kınıyoruz.”
 
MİLLETİMİZE HAYIRLI OLSUN
Avrasya Tüneli açılışının son derece önemli bir açılış olduğuna söyleyen Yurdunuseven, açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Avrasya Tüneli açılışına Sayın Cumhurbaşkanımız ve Sayın Başbakanımız katılacak. Bu açılışın Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin nereden nereye geldiğinin göstergesi olacağına inanıyoruz. AK Parti hükümetleri olarak 15 yıllık iktidarımızda yaptıklarımız, hizmetleri hangi noktadan nerelere getirdiğimizin göstergesidir. AK Parti iktidarları dönemin de ciddi miktarlarda ulaşıma yatırım yapıldı.  Bunlardan bir tanesi de altlı üstlü geçişleri olan Avrasya Tünelidir. İnşallah bu açılış vatanımıza, milletimize hayırlı olur.” İl Başkanı Yurdunuseven, konuşmasına gazetecilerin sorularını yanıtlayarak devam etti. 
 
Editör: Haber Merkezi