YURDUNUSEVEN PERVANELİ’Yİ ZİYARET EDEREK STK’LARLA BİR ARAYA GELDİ
 
AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven, Kredi Yurtlar Kurumu İl Müdürü Nurullah Pervaneli’yi ziyaret etti. İl Başkanı Yurdunuseven ziyaretin ardından STK temsilcileriyle de bir araya geldi.
 
AK Parti Afyonkarahisar Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanlığı tarafından her ay düzenli olarak gerçekleşen vakıf ve dernek temsilcilerine yönelik ‘İstişare ve Değerlendirme Toplantısı’ öncesi Kredi Yurtlar Kurumu İl Müdürü Nurullah Pervaneli’yi ziyaret eden İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven, Pervaneli’ye ve kurum personeline çalışmalarında başarılar diledi. Yaptıkları çalışmalar hakkında İl Başkanı Yurdunuseven ve beraberindeki heyete bilgiler veren Nurullah Pervaneli, İl Müdürlüğü bünyesinde bulunan yurtların kapasitesinin 8 bin 70 olduğunu vurguladı. Bu sayının 2016-2017 eğitim ve öğretim yılında aratacağına dikkat çeken Parvaneli, sayının 9 bin 500 ulaşacağını ifade etti. Verdiği bilgilerden dolayı İl Müdür Pervaneli’y teşekkür eden Yurdunuseven, “Birlik ve beraberlik içerisinde çalışmaya devam edeceğiz. Afyonkarahisar’a yapılan yatırımları her zaman yanındayız” dedi.
 
STK TEMSİLCİLERİMİZLE İSTİŞARELERDE BULUNDUK
Kredi Yurtlar Kurumu İl Müdürü Pervaneli’yi ziyaretin ardından Sivil Toplum Kuruluşları (STK) ile ‘İstişare ve Değerlendirme Toplantısı’nda bir araya gelen İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven, dernek ve vakıf temsilcileri ile fikir alış verişinde bulundu. Yapılan istişarelerin sorunların çözümünde büyük bir rol oynadığına dikkat çeken İl Başkanı Yurdunuseven, “Dernek ve vakıf temsilcilerine yönelik toplantımızda sivil toplum kuruluşlarımızın problemlerini, şehrimizin problemlerini görüştük. Gerekli çözüm önerileri üzerinde fikir alış verişinde bulunduk. AK Parti olarak sivil toplum ve halkla devamlı istişare etmeye devam ediyoruz. Sivil toplumlar bizim için çok önemli ve kamuoyu yararına çalışan bu kuruluşlara destek vermeye devam edeceğiz. Toplumun temelini oluşturan STK’ların toplum yararına çalışmalarında her zaman yanlarında olacağımızı da ifade etmek istiyorum” dedi. Yapılan konuşmaların ardından STK temsilcileri fikir, öneri, talep ve sorunlarını İl Başkanı Yurdunuseven’e ilettiler. İl Başkanı Yurdunuseven’in yanı sıra STK’lara yönelik toplantıya İl Başkan Yardımcıları Hüseyin Tutumlu, Hüseyin Sezen ve Süleyman Karakuş katıldı. 
 
Editör: Haber Merkezi