Yurdunuseven sivil toplum örgütlerini ziyaret etti

AK Parti Afyonkarahisar milletvekili aday adayı İbrahim Yurdunuseven saha çalışmalarını ziyaretlerle sürdürüyor. Yurdunuseven sivil toplum örgütlerini ziyaret ederek “Sivil toplum örgütleri bugün insan için, insanlık için, toplum için ve devletler için çok önemli roller üstlenmektedirler” dedi.

AK Parti Afyonkarahisar milletvekili aday adayı İbrahim Yurdunuseven, sivil toplum örgütlerine yönelik ziyaretlerini sürdürüyor. Son olarak İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı, Ensar Vakfı ve İlim Yayma Cemiyeti'ni ziyaret eden Yurdunuseven ziyaretlerinde sivil toplum örgütlerinin önemine vurgu yaptı.

“STÖ’ler insanlık için önemli roller üstlenmektedirler”

Yurdunuseven konuşmasında, “Sivil toplum örgütleri Afyonkarahisar için çok önemli dinamiklerdir. Hem toplum hem de ülkeler açısından çok önemli görevler üstlenen bu sivil toplum örgütleri tamamen gönüllülerin istek ve gayretleriyle belirli bir noktaya gelmiş ve bugün insan için, insanlık için, toplum için ve devletler için çok önemli roller üstlenmektedirler. Bugün uluslararası düzeyde çalışmalarını sürdüren, ülkelerde yaşanan iç savaş, doğal afet ve yoksulluk olan bölgelerle birlikte 5 kıtada 135 ülkede din, dil, ırk, millet ve mezhep ayrımı yapmaksızın mazlumların umut ışığı olan İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı Türkiye'nin samimi yüzünü ortaya koymaktadır. Türkiye, gittiği her ülkede kesinlikle ne petrol, ne doğalgaz, ne mücevher ne de başka bir maden arayışına girer. Bugün Afrika'nın birçok ülkesinde Türkiye’nin yeri ayrıdır. Bunun sebebi de sivil toplum örgütlerinin önce insan ve insanlık gözüyle bakması ve oralarda insani yardım faaliyetleri göstermesidir. Bunlarla birlikte milli ve manevi değerleri korumak amacıyla kurulan ve ilimizde faaliyetlerini sürdüren İlim Yayma Cemiyeti, din ve ahlak eğitimi ile değerler eğitimi vererek binlerce gencin hayatını olumlu yönde değiştiren Ensar Vakfı Afyonkarahisar şubesini ziyaret ettik” dedi.

Editör: Haber Merkezi