Yurdunuseven, “Sevdamız Afyonkarahisar”

Afyonkarahisar Milletvekilleri Ali Özkaya, İbrahim Yurdunuseven, AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay ve Merkez İlçe Başkanı Ziya Coşkun Karadeniz merkeze bağlı belde ve köylerde bir dizi ziyaretlerde bulundular. Ziyaretler sonrası AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili İbrahim Yurdunuseven bir mesaj yayımladı.

Çalınmadık Kapı Bırakmıyoruz

Basın açıklamasında çalınmadık kapı bırakmadıklarına dikkat çeken Yurdunuseven; "AK Parti Afyonkarahisar Milletvekilleri olarak milletimizin gönüllerinde yer edebilmek için şehrimizin her sokağında yılmadan yorulmadan vatandaşlarımızla bir araya gelerek taleplerini dinliyoruz.Şehrimizi yeni yatırımlarla donatmak ve kalkınmasını sağlamak gayreti içerisindeyiz. Her gün daha da gelişen şehrimiz ülkemizin artık gözde şehirlerinden biri." İfadelerini kullandı.

Sevdamız Afyonkarahisar

Ziyaretlerle ilgili Milletvekili İbrahim Yurdunuseven; "Bu şehrin sokaklarında bu şehrin ekmeğini yiyerek büyümüş bu şehrin bir evladı, bu şehrin vekili olarak Ankara'da şehrimizi temsil etmek, sorunlarını çözmenin dışında, bizzat hemşerilerimizle bir arada olmak, sorunlarını ve taleplerini yerinde dinlemek için yoğun gayret gösteriyoruz. Merkez ilçemize bağlı belde ve köylerimizde vatandaşlarımızın, şehrimizin her köşesinde olduğu gibi eksiksiz tam hizmet almaları yaşadıkları sorunlar noktasında anında çözüme ulaşabilmek ve yatırım planlarımız hakkında fikirlerini aldık. Vatandaşlarımızın her daim yanında olduk ve olmaya devam edeceğiz."dedi

Şehrimize Yatırımlar Sürüyor

AK Parti'nin 2002 yılından bu yana Afyonkarahisar'a yapmış olduğu yatırımlara vermiş olduğu değere dikkat çeken Yurdunuseven; "Partimiz kurulduğu ve milletimizin teveccühü ile iktidara geldiği günden bu yana, partimizin kurulmasına şahit olmuş şehrimizin topraklarına ayrı bir önem vermiş ve kalkınmasında büyük rol oynamıştır. Bizler bu partinin, bu davanın bir neferi olarak şehrimize ve vatandaşlarımıza hizmet yolunda her daim çalışmaya devam ediyoruz. Dünyanın derinden sarsıldığı Koronavirüs salgını sürecinde milletimizin her alanda yanında olduk ve olmaya devam edeceğiz."

Açıklamasında geçtiğimiz günlerde Covid-19 sebebiyle hayatını kaybeden Akharım Belediye Başkanı Eşref Ünsal'a da Allah'tan rahmet dileyen Yurdunuseven, Koronavirüs salgınına karşı ilk günkü hassasiyetle dikkat etmek ve tedbirlere özen göstermek gerektiğine dikkat çekti.

Editör: Haber Merkezi