Yurdunuseven, sel felaketi bölgesinde

Geçtiğimiz günlerde büyük bir sel felaketini derinden yaşayan Kastamonu'da ziyaretlerde bulunan AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili, Hükümlü ve Tutuklu Hakları Alt Komisyonu Başkanı İbrahim Yurdunuseven, ziyaretler sonrası bir mesaj yayımladı. Yurdunuseven "Devletin tüm kurumları bölgede insanüstü bir gayretle çalışıyor. En kısa zamanda hayatı normale döndüreceğiz." dedi.

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili, Hükümlü ve Tutuklu Hakları Alt Komisyonu Başkanı İbrahim Yurdunuseven, büyük acıların yaşandığı, tüm ülkeyi derin bir hüzne boğan sel felaketi sonrası Kastamonu Hanönü, Bozkurt ve Çatalzeytin ilçelerinde incelemelerde bulundu. Burada vatandaşlarla görüşerek geçmiş olsun dileklerini ileten Yurdunuseven; "Kastamonu'da yaşanan sel felaketi hepimizi derinden sarstı. Yangın felaketinin ardından böyle bir felaketi yaşamakta tüm milletimizi ayrıca üzdü. Yaşanan felaket sonrası hızlı bir şekilde felaketin yaşandığı bölgelere ilgili tüm ekipler ulaşarak gerekeni yaptı. Hanözü'nün köylerinde, Bozkurt ve Çatalzeytin'de çalışmalar hızla sürüyor. Yolların neredeyse tamamı yeniden hizmete açılmış durumda. Tarlaları zarar gören çiftçilerimizin zarar tespit çalışmaları ilçe tarım müdürlüklerimiz tarafından yapılıyor.Afyonkarahisar İl Özel İdaremizin, Afyonkarahisar Belediyemizin araçları ve personeli Çatalzeytinde canla başla çalışıyor. Yine Afyonkarahisar Valimiz Gökmen Çiçek'te bölgede gece gündüz büyük bir özveriyle çalışmalarını sürdürüyor. Nihayetinde istisnasız devletimizin tüm kurumları insanüstü bir gayretle hayatı normalleştirmek için çalışıyor. Çalışmalara katkı sağlayan herkese yürekten teşekkür ediyorum"dedi.

İl Genel Meclisi Başkanı Burhanettin Çoban ve İGM Üyeleri ile beraber afetin en çok etkilediği Bozkurt'ta İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile bir araya gelen Milletvekili Yurdunuseven; "Ülkemizde yaşanan her olayda en ön safta çalışan İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu ile de bir araya geldik. Bakanımızla yapılan çalışmalar üzerine görüştük. Afyonkarahisar olarak elimizden gelen herşeyi yapacağımızı kendisine belirttik. Vermiş olduğu tüm emeklerden dolayı Sayın Bakanımıza ayrıca teşekkür ediyorum."dedi.

Dünyada Böyle Bir Birlik ve Beraberlik Örneği Yok

Çalışmalarda devlet millet el ele büyük bir ortak çalışma olduğuna vurgu yapan Yurdunuseven; "Milletimiz bugüne kadar karşılaştığı her zorluğu birlik ve beraberlik içerisinde yendi. Bugün yine burada emsali olmayan bir birliktelik yaşanıyor. Allah'ın izniyle bu felaketi de beraber aşacağız. Bu vesileyle bir kez daha hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, ailelerine, yakınlarına ve aziz milletimize başsağlığı ve sabırlar diliyorum."dedi.

Editör: Haber Merkezi