YURDUNUSEVEN, ŞEHİT YAKINLARINI VE GAZİLERİ ZİYARET ETTİ

 

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma haftası dolayısıyla beraberindeki yönetim kurulu üyeleriyle birlikte şehit ailesini ve gazileri evlerinde ziyaret etti.

 

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma haftası sebebiyle İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven, şehit ailesi ile gazilere yönelik bir dizi ziyaretler gerçekleşti. İl Yönetim Kurulu üyeleri ve Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Başkanı İsmail Kumartaşlı’nın da katıldığı ziyaretlerde İl Başkanı Yurdunuseven, ilk olarak Şehit Jandarma Er İsmail Karcı’nın annesi Sultan Karcı’yı evinde ziyaret etti. Şehit annesi Karcı ve yakınları ile sohbet eden Yurdunuseven, her zaman şehit ailelerinin ve gazilerin yanında olduklarını belirtti. Şehit annesi Sultan Karcı ise İl Başkanı Yurdunuseven ve beraberindeki heyetin ziyaretinden büyük bir mutluluk duyduğunu söyledi.

 

SİZLER BİZİM BAŞIMIZIN TACISINIZ

Şehit annesi Sultan Karcı’nın ardından gaziler Mahmut Karatek, Emre Öztürk ve Mücahit Sivrikaya’yı ziyaret eden Yurdunuseven, gazilerle fikir alış verişinde bulundu. Gaziliğin kutsal bir mertebe olduğunu dile getiren İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven, “Daha öncesinde de ifade ettiğim gibi şehit yakınlarımızın ve gazilerimizin yanındayız. Sizler bizim başımızın tacısınız. Sizlerle bir arada olmak bizlere büyük bir mutluluk veriyor. Gaziliğin ne kadar önemli olduğu biliyoruz” dedi. Yurdunuseven, konuşmasının ardından gazilerle hatıra fotoğrafı çektirdi. 

Editör: Haber Merkezi