Yurdunuseven, “Rotamızın hedefi her daim memleket”

Afyonkarahisar belde ve köylerinde bir dizi ziyaretlerde bulunan AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili, Hükümlü ve Tutuklu Hakları Alt Komisyonu Başkanı İbrahim Yurdunuseven, ziyaretler sonrası yazılı bir açıklama yayımladı. Milletvekili Yurdunuseven; "Şehrimizin sokaklarında olmaya hemşerilerimizin nabzını tutmaya ihtiyaçlarına anında karşılık vermeye devam ediyoruz." dedi.

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili, Hükümlü ve Tutuklu Hakları Alt Komisyonu Başkanı İbrahim Yurdunuseven, Bolvadin ilçesinde, Afyonkarahisar merkeze bağlı köy ve beldelerde, AK Parti teşkilatları, belediyeler, esnaflar ve vatadaşları ziyaret ederek istişarelerde bulundu. Ziyaretler sonrası Yurdunuseven;

"Afyonkarahisarımızın her köşesinde yaptığımız incelemeleri ve hemşerilerimizle sıkı olan ilişkilerimizi sürdürme gayretimizi devam ettiriyoruz. Merkez ilçemize bağlı belde ve köylerimizde ziyaretlerde bulunduk. Teşkilatlarımızla, çarşı-pazar esnafımızla, hemşerilerimizle bir araya gelerek taleplerini, ihtiyaçlarını dinledik. Ülkemizin son dönemde yaşamış olduğu felaketlerde birlik ve beraberliğini gösteren şehrimiz insanıyla bir kez daha kucaklaştık. Belde ve köylerimizde 2023, 2053, 2071 ve koymuş olduğumuz daha nice hedefleri konuştuk. Halkımızın bize olan inancı bizlere daha fazla azim ve güç veriyor."dedi.

Rotamızın Hedefi Her Daim Memleket

AK Parti olarak Afyonkarahisar ve Türkiye için daha yapılacak çok şey olduğuna özellikle vurgu yapan Yurdunuseven; "Bizim derdimiz her daim milletimiz ve memleketimiz. Hemşerilerimiz ile bağlarımızı her zaman sıkı tutmak için çabalıyoruz. Köy ve mahallelerimizde hemşerilerimizin nabzını her daim anlık olarak tutan, taleplerini daha yakından bilen muhtarlarımızla da sürekli istişare halindeyiz. Ülkemiz ve milletimiz için hep bir çivi daha fazla çakabilmenin, daha fazla hizmet edebilmenin peşindeyiz. AK Partimizin tüm neferleri sorumlu olduğu her bölgede ve nihayetinde ülkemiz için bu doğrultuda çalıştı ve bundan sonra da yine bu doğrultuda çalışmalarımızı sürdüreceğiz." dedi.

Bolvadin ve Merkez ilçe Yönetim Kurulu Toplantısı'na da katılan Yurdunuseven; "AK Partimiz millet sevdasıyla 20 yılı geride bıraktı. Sayısız hizmet ve projeyide Allah'ın izni milletimizin desteği ile tamamladık. Her taraftan fitne ateşinin kaynatılmak istendiği günümüzde artık teşkilatlarımıza daha fazla iş düşüyor. Koyduğumuz hedefler doğrultusunda omuz omuza daha çok çalışmalıyız. Allah'ın izniyle önümüzdeki bir çok zorluğu yine bu birlikle aşacak ve hedeflediğimiz daha güçlü ve büyük Türkiye'ye koşar adımlarla ilerleyeceğiz."dedi.

Editör: Haber Merkezi