Yurdunuseven, “Ortak Gayemiz Milletimize Hizmet”

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili, Hükümlü ve Tutuklu Hakları Alt Komisyonu Başkanı İbrahim Yurdunuseven, İhsaniye ve köylerinde bir dizi ziyaretler düzenledi. Ziyaretlerine Kızılay Doğal Maden Suyu işletmeleriyle başlayan Yurdunuseven;

"Hilal-i Ahmer adıyla kurulan ve 150 yıllık tarihi bulunan Kızılay'ımızın bugün yine aynı isimle ülkemizin yeraltı zenginliklerini vatandaşlarımızla buluşturan Kızılay Doğal Maden Suyu işletmelerini ve ilk doğal maden suyunun çıktığı bölgeyi ziyaret ettik. Her şişenin üzerinde şehrimizin adını duyuran ve marka şehir ünvanımıza büyük katkılar yapan Kızılay Doğal Maden Suyu işletmeleri hakkında kurum sorumlusu Murat Özen'den bilgi aldık. Yapmış oldukları katkılardan dolayı hepsine ayrıca teşekkür ediyorum."dedi.

Ortak Gayemiz Milletimize Hizmet

İhsaniye Kaymakamlığına yeni atanan Doğukan Koyuncu'yu ve AK Parti İhsaniye İlçe Teşkilatı'nı da ziyaret eden Yurdunuseven; "Devlette ve teşkilatlarımızda her zaman önemli olan hizmetin aksamadan devam etmesi ve milletimizin taleplerine anında karşılık verebilmek. Hepimizin ortak gayesi milletimize hizmet etmek. Bu konuda özellikle çok büyük çaba sarf eden AK Parti teşkilatlarımızın emeklerini görüyor teşkilatlarımızla yol arkadaşlığı etmekten gurur duyuyoruz. Gece gündüz teşkilatlarımızla birlikte bizlerde çalışıyor gerekeni yapmak için büyük çaba sarf ediyoruz. Gerek resmi kurumlarımızın gerekse AK teşkilatlarımızın elinden geleni sonuna kadar yaptığından zerrece şüphemiz yoktur. İhsaniye ilçemize yeni atanan Kaymakamımız Doğukan Koyuncu ile de ilçemiz için güzel işleri birlikte yapacağız inşallah. Yeni görevinin değerli kaymakamımıza hayırlı olmasını diliyorum."dedi.

İhsaniye'ye bağlı Üçlerkayası, Muratlar, Aşağıtandır, İğdemir köylerinde yapmış olduğu ziyaretleriyle ilgili Yurdunuseven; "Şehrimizin sokaklarındaki bilhassa köylerindeki sorunları ve talepleri anında çözmek için şehrimizi karış karış gezmeye sorun ve talepleri yerinde dinlemeye devam ediyoruz. Köylerimizin bu ülkenin en temel taşı olduğunu gayet iyi biliyoruz. Onların düşünceleri ve fikirleri bizler için ayrıca önemli olduğu için bizzat kendilerinden dinlemek gayretimizi sürdürüyoruz." dedi.

Ayazini Bu Bölge İçin Velinimet

Ayazini'de, Ayazini ve Emre Gölü'ne giden güzergah üzerinde yapılan yatırımlarıda inceleyen Yurdunuseven; "Bugün burada hemşerimizin yapmış olduğu yatırım beni ayrıca mutlu etti. Bölgede yaşayan hemşerilerimizin burada yatırım yaparak hem şehrimize hem kendi ekonomisine katkı yapmasını canı gönülden istiyorduk. Elhamdülillah hedefimize ulaşmışız. Bundan sonra yapılacak yatırımlarında sonuna kadar destekçisi olacağız."dedi.

1994 Yılında Mardin Nusaybin'de şehit olan Jandarma Er Ramazan Sancak'ın baba ocağınıda ziyaret ederek şehidin babası Abdullah Sancak'ı telefon ile İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile görüştüren Yurdunuseven; "Her zaman söylüyoruz, söylemeye devam edeceğiz. Bu vatan için canını vermiş şehitlerimizin emanetlerinin başımızın üstünde yeri var. Onların kendini yalnız hissetmesine müsade etmeyeceğiz. Daima yanlarındayız. Şehitlerimizin emanetlerine en az bizler kadar sahip çıkan İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu'ya ayrıca teşekkür ediyorum."dedi.

Editör: Haber Merkezi