Yurdunuseven, MÜSİAD üyeleriyle bir araya geldi

AK Parti Afyonkarahisar milletvekilimiz Av. İbrahim Yurdunuseven, MÜSİAD Afyonkarahisar Şubesinin 1. Genel Kuruluna katılarak sanayici ve iş adamlarıyla bir araya geldi.

MÜSİAD Afyonkarahisar Şubesinin ilk açıldığı günden itibaren Afyon’a katkı verdiğini ifade eden Yurdunuseven, 1. Genel Kuruluna davetlerinden dolayı Şube Başkanı Ahmet Karakol’a teşekkürlerini iletti.

Yurdunuseven, “Burada bulunan tüm arkadaşlarımız mesleğinin duayenlerisiniz, Afyonumuzun gerçekten ekonomisine etki eden kardeşlerimiz. Hepiniz yanınız da için da 10, 100 veya 1000 kişi çalıştıran toplamında belki de Afyonkarahisar’ın yüzde 10-20 sine hitap eden bir kitle olarak burada bulunuyorsunuz. Ülkemiz için sizlerin, bizlerin hepimizin bir katkısı olmak zorunda. Bunu isterseniz zekat olarak düşünün ister yanınızda çalıştırdığınız personel olarak düşünün isterseniz ithalatınız, ihracatınız olarak düşünün ümmete karşı hepimizin bir vebali var” diye konuştu.

Hükümet olarak her zaman sanayici ve iş adamlarının yanında olduklarını ifade eden Yurdunuseven,” Geçtiğimiz hafta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan grup toplantımız da 500 ve üzerinde işçi çalıştıran kardeşlerimiz için sigorta prim desteğinin 3 puandan 5 puana çıkarılmasını, yeni istihdam edilen her işçi için 100 lira olan desteğim 150 liraya çıkarılmasını söylediler. Yine Maliye Bakanımız Berat Albayrak KOBİ’ler ve KOSKEB ile alakalı olarak yapılacak destekleri açıkladılar. Biz istiyoruz ki bu ülke için bu ümmet için bir şeyler yapalım. Çalışalım, üretelim bununda temeli sizler vasıtasıyla üretim, üretim, üretimdir” dedi.

Editör: Haber Merkezi