Yurdunuseven, “Kurucu liderimizin tekrardan genel başkanlığa hayırlı olsun”

AK Parti İl Başkanlığında düzenlenen toplantıya, AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven, AK Parti Afyonkarahisar İl Başkan Yardımcıları Hüseyin Tutumlu ve Mustafa Ötken katıldı.

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven, konuşmasının başında geçtiğimiz hafta içerisinde gerçekleşen AK Parti 3. Olağanüstü Kongresinde AK Parti Genel Başkanlığına tekrar seçilen Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a ve tüm Türk milletine hayırlı olması dileğinde bulundu.

Yurdunuseven,” Kurucu liderimiz, doğal liderimiz, ilk Genel Başkanımız şuan ki Cumhurbaşkanımız Recep Tayip Erdoğan’ın öncelikli olarak 16 Nisan referandumu sonrasın da partiye üye olma hakkı kazanmıştı akabinde de 21 Mayıs’ta ki Olağanüstü Kongremizde tekrar Genel Başkan olarak seçtik. Sayın Cumhurbaşkanımızın tekrar partimizin Genel Başkanı olmasında dolayı milletimize, devletimize ve partimize hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. İnşallah Sayın Cumhurbaşkanımızın da söylediği gibi bu dava devam edecek kimse bizi yolumuzdan döndüremeyecek bu devlete, bu millete hizmet etmek için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz ve göstermeye de milletimiz bize teveccüh ettiği müddetçe devam edeceğiz” diye konuştu.

300 güne yakın olarak AK Parti Genel Başkanlığı görevini yürüten Başbakan Binali Yıldırım’ın çok başarılı bir dönem geçirdiğini ifade eden Yurdunuseven, şöyle konuştu:

"65. Hükümetimizin sadece 2016 yılı içerisinde yapmış olduğu icraatlardan kısaca bahsedecek olursak, yatırımcıların yükünü hafifletmek üzere çoğu işlemlerde damga vergisi kaldırıldı yani yatırımcının önü açıldı. Şirket kurmak kolaylaştırıldı, özellikle teşvikler devam ediyor tüm vatandaşlarımıza ve iş adamlarımıza, kredi, kefalet sisteminde kapsam genişletildi çalışmalar halen devam ediyor. Vergi primi borçları geçen hafta tekrar bir uyum yasası çıkarıldı, çiftçilerimizin de Ziraat Bankası ve kooperatiflere olan borçları da yapılandırıldı. Yine sektörü canlandırmak adına konut, beyaz eşya ve mobilya tesliminde KDV ve ÖTV’lerde indirim yapılarak yıl sonuna kadar uzatıldı. Gelir vergisinde düzenli olarak vergisini ödeyen vatandaşlarımız da yüzde 5 oranında yapılacak indirimden yararlanacaklar, memur emeklileri de hizmet süresi kadar emekli ikramiyesi alma hakkını kazandılar. Türkiye Varlık Fonu kurularak tüm varlıklar tek bir fon altında toplanarak güç elde edildi ve Uluslararası alanda ülkemizin eli güçlendi, içerisinde Afyonkarahisar’ın da yer aldığı Mandacılık üretim merkezleri kuruluyor yine küçük ve büyük baş hayvanlarda da teşviklerimiz devam ediyor. Taşımacılık alanında da yeni merkezler oluşturulacak bunlardan 7 tanesi faaliyete geçti. Referandum sonrası kalkan askeri yargı ile de yargıda bir canlanma ve kaos oluşmasının önüne geçilmiş oldu. Yine Şehir hastaneleri de bu 300 günlük dönem içerisinde açıldı. Başbakan Binali Yıldırım’a ve hükümetimize bu yaptıkları hizmetlerden dolayı teşekkürlerimizi sunuyoruz."

Yurdunuseven sözlerini şöyle tamamladı;

“İstanbul’da CHP’li Beylikdüzü Belediyesi tarafından geçtiğimiz hafta Makarios’un heykeli dikildi. Hatta CHP Genel Başkanı tarafından açılışı yapıldı. 1974 yılına kadar Türk varlığını katleden, Türkleri yok etmek adına kurulan EOK terör örgütü kültürünün yayılması için savaşan Makarios’un heykelinin dikilmesi sonrasında artık bu ülkede vatansever olduğunu iddia eden CHP’lileri göreve çağırıyorum. Acaba neden böyle bir olaya tepki koymuyorlar, bir katliamcının heykelinin dikilmesi karşısında neden sessizler kimse itiraz etmiyor tam tersi bir durum olsaydı acaba ne tepki verirlerdi bu konuyu halkımızın takdirine bırakıyorum. Bende bu tarihe geçmişe olan saygısızlıktan dolayı da bunu yapanları şiddetle kınıyorum”

Editör: Haber Merkezi