Yurdunuseven, “İyi günde de kötü günde de beraberiz.”

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili, Hükümlü ve Tutuklu Hakları Alt Komisyonu Başkanı İbrahim Yurdunuseven Afyonkarahisar Valiliği ve AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığı'nın merkez ve ilçelerde yapmış olduğu bayramlaşma merasimi ile ilgili yazılı bir açıklama yayımladı. Yurdunuseven mesajında;

"Birlik ve beraberliğimizin pekiştiği, manevi duyguları daha derinden hissettiğimiz mübarek bir bayramı daha milletimizle beraber geride bıraktık. Bayramlar her zaman bizim için bir çok güzelliğe vesile oldu. Yine bu bayramda Afyonkarahisar Valiliğimizin düzenlediği resmi bayramlaşma töreninde il protokolümüzle bayramlaştık. Bayram seyran demeden 7 gün 24 saat vatandaşlarımızın huzur ve refahı için çalışan emniyet ve jandarma teşkilatımızla bayramlaştık. Şuhut, Dinar, Dazkırı, Başmakçı, Evciler, Sandıklı, Hocalar, Kızılören, Sinanpaşa, Çay, Sultandağı, Bolvadin, Çobanlar, Emirdağ ve Bayat'ta vatandaşlarımızla bir aradaydık. Bayram sevincini birlik ve beraberlik içinde yaşadık. Hamdolsun milletimizin gösterdiği büyük teveccüh bizleri ayrıca çok mutlu etti.

İyi Günde de Kötü Günde de Beraberiz

"Biz bu bu memleketin taşına, toprağına, havasına, suyuna, biz bu millete aşığız. Bu millet sevdasıyla yola çıkarken yolun zorluğunu biliyorduk.Ancak bu bayramda bir kez daha yaşayarak gördüğümüz üzere milletimizin bu birliği beraberliği ve özüne olan bağlılığı bizi her zaman daha güçlü kıldı. Oynanan her oyuna ve tuzağa bu birlikle omuz omuza cevap verdik, yine vereceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle bayram sevincini bizle paylaşan vatandaşlarımıza bir kez daha teşekkür ediyorum."dedi.

Editör: Haber Merkezi