Yurdunuseven İlçe Ziyaretlerine Devam Ediyor

AK Parti İnsan Hakları Başkan Yardımcısı, Afyonkarahisar Milletvekili İbrahim Yurdunuseven'in İhsaniye, Sandıklı, Şuhut ve Merkez'de düzenlemiş olduğu ziyaretlerle ilgili basın açıklamasıdır.

"Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin çalışmalarına ara vermesiyle saha çalışmalarımızı arttırarak, şehrimizin sokaklarında daha fazla vakit geçiriyoruz. Bizler masa başı siyasetçileri değiliz. Yakın tarihimizde ülkemiz için büyük sorun olan, ülkemiz için yenilikçi ve ileriye dönük bir adım atmak şöyle dursun milletimizin yaşamak için temel ihtiyaçlarını dahi karşılayamadığı bir dönemin müsebbibi olan 6'lı masa benzeri koalisyonlar masa başı siyasetin muhatabıdırlar. Biz AK Partimiz ile liderimiz, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile o günleri de 6'lı masa benzeri koalisyonları da tarihe gömdük. Vakit Türkiye vaktidir dedik ve dediğimiz her icraat ve hizmeti birer birer yerine getirdik. Koalisyonlar çukurundan çıkardığımız ülkemiz bugün dünya siyasetini belirleyen ve hatta yön veren bir ülke haline geldi. Bizler bütün bunları şehrimizin, ülkemizin sokaklarında kapı kapı gezerek milletimizle omuz omuza gerçekleştirdik.

Yine bu doğrultuda Afyonkarahisar'ımızın sokaklarında olmaya ve kapı kapı gezerek yapılması gerekenlere milletimizle birlikte karar vermeye devam ediyoruz. İhsaniye ilçemizde ve köyleri olan Bey Köy, Sarıcaova, Bayramaliler, Demirli, Basırlar, Yeşilyayla, Ayazini ve Bozüyük Köyü'nde hemşehrilerimizle buluştuk. Bugünlerimizi, yarınlarımızı konuştuk. Milletimizin içinde olduğumuz her an görüyoruz ki AK Parti aynı zamanda büyük bir sevgi hareketi.

Sandıklı'mızda milletimize her an dokunan ve talepler, sıkıntılar noktasında anında çözüm üretebilmemiz ülkemizin her noktasında olduğu gibi Sandıklı'mızda da büyük emek veren Teşkilat mensuplarımızla bir araya geldik. Kusura, Ballık, Örmekuyu, Soğucak, Menteş, Alamescit, Örenkaya,Reşadiye ve Koçhisar köylerimizde vatandaşlarımızı ziyaret ettik. Her kapıda, her sokakta aynı sevgi, aynı muhabbet.Bunu başararak milletin içinde olmak bir başka gurur kaynağı.

Aşure günü vesilesiyle Şuhut Ulu Cami'de cuma namazı sonrası hemşehrilerimizle buluştuk. Kendilerine aşure ikram ettik. Başören, Tekke, Kavaklı, Aydın, Ortapınar ve Senir Köyü'nde hemşehrilerimizin beklentilerini dinledik. Bizleri muhabbetle karşılayan değerli hemşehrilerimize teşekkür ediyorum.

Bizler milletimizi, milletimiz ise bizi çok iyi tanıyor. Bunu millet davasına baş koyduğumuz günden beri Afyonkarahisar sokaklarında olmaya ve bizatihi milletimizin kendisinden doğan AK Parti siyasetine borçluyuz. Merkez ilçemizin Çayırbağ Beldesinde, Yarımca, Omuzca, Alcalı, Kaplanlı Burhaniye, Kozluca köylerinde milletimizle önümüzdeki dönemde doğabilecek ihtiyaçları, gündemdeki konuları istişare ettik.

Afyonkarahisar'ımızın her köşesinde bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonrada hizmet ve yatırımlar aralıksız olarak devam edecek. Şehrimizi turizmine nitelik kazandıracak her girişimi destekleyecek bu şehirde taş üstüne taş koyan herkesin yanında olacağız. Bugüne kadar yaptığımız icraatler yapacaklarımızın teminatıdır. Milletimiz müsterih olsun ki sorunları biliyoruz hepsini ortadan kaldıracak ve hayal dahi edilemeyen birçok projeyi başardığımız gibi bilinen bilinmeyen bütün hedeflerimizi başaracak ve her zaman üstüne bastıra bastıra söylediğimiz daha güçlü ve daha büyük Türkiye'yi inşa edene kadar durmayacağız.

Editör: Haber Merkezi