Yurdunuseven, “Farklı görüş ve düşüncelerden herkese kucak açıyoruz”

Afyonkarahisar'da bir dizi ziyaretler gerçekleştiren Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu'na ziyaretlerinde eşlik eden AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili, Hükümlü ve Tutuklu Hakları Alt Komisyonu Başkanı İbrahim Yurdunuseven hafta sonu düzenlenen tüm ziyaretler ile ilgili bir mesaj yayımladı.

Her hafta olduğu gibi bu hafta da cuma namazının ardından Karşıyaka Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya gelen Yurdunuseven; "Hızla süren bürokrasi ve yatırım toplantılarının arasında fırsat buldukça memleketimizin mahallelerinde, caddelerinde ve sokaklarında vatandaşlarımızla bir araya geliyor taleplerini dinliyor, istişarelerde bulunuyoruz. Bizim için hemşerilerimizle bağımızın sürekli olması son derece önemli." dedi.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu'nun düzenlediği ziyaretler ile ilgili Yurdunuseven; "Bilindiği üzere son zamanlarda hükümetimizin bakanları birer birer Afyonkarahisar'ımıza yoğun ilgi gösteriyor. Ulaştırma ve Altyapı Bakanımızla da son sıra yaptığımız görüşmeler neticesinde planlanan ve devam eden projeleri yerinde görmek için şehrimize teşrif etti. 12. Ulaştırma ve Haberleşme Şûrası Ortak Akıl Konferansı Vizyon Oturumu'nu yapmak için Afyonkarahisar'ımızı uygun gören değerli bakanımıza ayrıca teşekkür ediyorum." dedi.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu ile beraber Afyonkarahisar-Şuhut Yolu Şantiyesi, Emre Gölü ve Ayazini'de incelemelerde bulunan Yurdunuseven; "Emre Gölü ve Ayazini'de yapılan çalışmalar ve girişimlerimiz neticesinde son zamanlarda burada yaşanan güzel gelişmeler ülkemizde basının artık buraya daha fazla ilgi göstermesine neden oldu. Son olarak Emre Gölü'nde tekne ve balon turlarının başlaması buraya ilgiyi kat kat arttıracak. Şehrimizi ziyaret eden tüm bakanlarımız mutlaka Ayazini ve Emre Gölü'ne de uğramayı ihmal etmiyor.Değerli bakanlarımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın katkılarıyla şehrimiz artık sadece önemli bir kavşak noktası olmanın yanısıra önemli bir turizm merkezi oldu. Bizler de şehrimiz için gece gündüz ter dökerek Afyonkarahisar'ımıza her gün yeni bir değer katmak için çalışmalarımıza hızla devam ediyoruz." dedi.

AK Parti Afyonkarahisar İl Danışma Meclisi Toplantısı'na da katılan Yurdunuseven; "Hep söylediğimiz gibi AK Parti istişarenin, birlik ve beraberliğin partisidir. Farklı görüş ve düşüncelerden herkese kucak açıyor davamıza ortak olan herkesin derdine ortak oluyoruz. Partimizin, belediyelerimizin faaliyetlerinde sürekli istişarelerde ve irtibatta bulunuyoruz. Şehrimiz için her zaman elimizden geleni yapmaya hazırız." dedi.

Editör: Haber Merkezi