Yurdunuseven, “Eski Türkiye artık yok”

AK Parti İnsan Hakları Başkan Yardımcısı, Afyonkarahisar Milletvekili İbrahim Yurdunuseven'in Merkez, Evciler ve Bolvadin'de düzenlemiş olduğu ziyaretlerle ilgili basın açıklamasıdır.

"20 Yıldır yaptığımız hizmetin, milletimize beslediğimiz muhabbetin gururuyla Afyonkarahisar'ımızın sokaklarındayız. İlk günkü hizmet aşkıyla üretmek, büyümek, daha güçlü ve tam bağımsız Türkiye'yi inşa etmek için bizlere güç veren milletimizle her an irtibatta olmaya devam ediyoruz. Siyaset sahada olmaktır. Milletin derdini, talebini, ihtiyacını bilmektir. Milletin içerisinden doğan AK Partimiz ile 20 yılda başardıklarımız milletimizden hiç kopmadan birlikte attığımız adımlar sayesindedir. Bizlerde milletimizin bize verdiği yetkiyle yine milletimizin kendisinden hiç kopmadan Afyonkarahisar'ımız için sokak sokak kapı kapı geziyoruz.

Merkez ilçemizin belde ve köylerinde, Evciler ilçemiz merkezinde ve köylerinde, Bolvadin'imiz ve köylerinde hemşehrilerimizle,esnaflarımızla buluştuk. Taleplerine, önerilerine kulak verdik. Ülkemizin bugününü yarınlarını konuştuk. Afyonkarahisar Muhtarlar Derneği'nin düzenlediği Açık Hava Sohbetleri Programı'nda köy ve mahalle muhtarlarımızın sorularını yanıtladık. Yapacağımız çalışmaları ve yatırımları anlattık. Afyonkarahisar Defterdarı olarak göreve başlayan Mehmet Ar'a hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Afyonkarahisar Valimiz Sayın Doç.Dr.Kübra Güran Yiğitbaşı'nı ziyaret ederek şehrimizdeki çalışmalar üzerine istişarelerde bulunduk. Sevdalısı olduğumuz Afyonkarahisar'ımızın sokaklarında Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek ile bizlerden hiç bir zaman desteğini esirgemeyen hemşehrilerimiz ve esnaflarımızla buluştuk. Onlar taleplerini, ihtiyaçlarını anlattılar biz yapacağımız çalışmaları anlattık. Bu şehri omuz omuza 20 yılda çok güzel bir noktaya getirdik. Yine birlik ve beraberlik içerisinde Afyonkarahisar'ımızda ilklere imza atacağız. Biz milletimize hizmet için vardık ve yine var olmaya devam edeceğiz.

Hedef 2023

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın her fırsatta belirttiği ülkemizin müreffeh yarınlarına artık çok az kaldı.Milletimizin iradesi ile kırdığımız zincirlerin kazandığımız başarıların getirdiği Büyük ve Güçlü Türkiye'nin ayak sesleri 1 adım ötemizde. Allah'ın izni milletimizin teveccühü ile yine Cumhurbaşkanımızın işaret ettiği o günleri hep birlikte göreceğiz.

Eski Türkiye Artık Yok

Attığımız adımlar, gerçekleştirdiğimiz operasyonlarla sahada ve masada büyük başarılara imza attık. Irak'ta gerçekleştirilen ve ülkemizi hedef gösteren provakatif olaylar, Yunanistan'ın hadsizce davranışları bu başarıların birileri tarafından hazmedilemediğini Ülkemize olan düşmanlığı açıkca göstermektedir. Bizler artık dik yokuşları geride bıraktık. Bu tip alçakca ve haince saldırı ve provakasyonlara bu topraklarda müsade etmeyecek, faillerinden hesabını soracağız.
 

Editör: Haber Merkezi