Yurdunuseven, Emirdağ Kadın Kültür Evi Açılışına Katıldı

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili, Tutuklu ve Hükümlü Haklarını İnceleme Komisyonu Başkanı İbrahim Yurdunuseven, Afyonkarahisar Valisi Gökmen Çiçek, Afyonkarahisar Milletvekilleri Veysel Eroğlu ve Ali Özkaya ile beraber Emirdağ'da düzenledikleri ziyaretlerle ilgili açıklamalarda bulundu. Ziyaretler sonrası Yurdunuseven;

"Her fırsatta memleketimizin bir köşesini ziyaret edip planladığımız yatırım ve projeleri yerinde incelemeyi, teşkilatlarımız ve vatandaşlarımızla olan sıkı ilişkilerimizi korumaya devam ediyoruz. Emirdağ ilçemizde düzenlediğimiz ziyaretlerde Emirdağ Belediyemizin yaptığı çalışmalar ve ihtiyaçları hakkında Belediye Başkanımız Serkan Koyuncu'dan bilgiler aldık. Yine belediyemiz tarafından hayırsever iş adamlarımızın destekleriyle ihtiyaç sahiplerinin yüzünü güldürmek amacıyla yapılan Sosyal Market'te incelemelerde bulunduk. "Komşusu açken tok yatan bizden değildir." diyen Yüce Peygamberimizin sözünü şiar edinmiş hemşehrilerimizin bu noktada yaptığı yardımlardan dolayı ayrıca mutlu olduk. Bizlerde tarihimiz boyunca devletimizin hep yaptığı gibi nerde olursa olsun bir ihtiyaç sahibi bırakmamak gayreti içerisindeyiz." dedi.

Kadın Kültür Evi, Kadın Kooperatifleri Üretimhanesi ve Satış Mağazası'na da açıklamasında yer veren Yurdunuseven; "Birçok nokta için kavşak konumunda olan ve tarihiyle, termaliyle, gastronomi şehri olması gibi öne çıkan birçok özelliği olan şehrimiz Afyonkarahisar, gerçekleştirdiğimiz proje ve girişimlerle hızla büyüyor ve kalkınma hızını artırarak sürdürüyor. Bu anlamda şehrimizdeki kadınlarımızında katkılarının artması arzusunda olan başta Afyonkarahisar Valimiz Gökmen Çiçek ve Afyonkarahisar Milletvekilleri olarak bizler, şehrimizin her köşesinde kadınlarımızın üretim yapabileceği alanlar oluşturduk. Başta Kadın Kültür Evlerimiz ve Kooperatiflerimizle ülkemizde bir ilki gerçekleştirerek kadınlarımızın eliyle şehrimizin ve ülkemizin üretimine ve kalkınmasına katkı sağlıyoruz. Bu vesileyle Emirdağ'da kadınlarımızın ürettiği ürünlerin satılması maksadıyla açılan yeni mağazanın şehrimize ve hemşehrilerimize hayırlı olmasını diliyorum." dedi .

Afyonkarahisar MÜSİAD 2.Genel Kurulu'na katılan Yurdunuseven; "Şehrimizin kalkınması ve dünyaya açılmasında büyük katkıları olan ve şehrimizdeki her türlü organizasyonda bilinçli bir şekilde tabiri caizse taşın altına elini koyan, şehrimizin iş adamlarından oluşan Afyonkarahisar MÜSİAD 2.Genel Kurulu'nun, Sanayicilerimize, iş adamlarımıza ve şehrimize hayırlı olmasını diliyorum." dedi.

Editör: Haber Merkezi