Yurdunuseven'den İGM ziyareti

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. İbrahim Yurdunuseven , İl Genel meclisini ziyarette bulundu.

Yeni görevine başlayan İl Özel İdare Genel Sekreteri Murat Toy’u ziyaret eden Yurdunuseven, Toy’a yeni görevinde başarılar diledi.

Daha sonra İl Genel meclis Başkanı Burhanettin Çoban’ı makamında ziyaret eden Milletvekili Yurdunuseven, İl özel idare yatırımları ve bu yıl faaliyete geçmesi planlanan asfalt plenti ilgili konularda Başkan Çoban ile karşılıklı görüş alışverişinde bulundu.

-Yurdunuseven’den Muhtarlara ziyaret

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. İbrahim Yurdunuseven, Afyonkarahisar Muhtarlar Derneğini ziyaret ederek, Muhtarlar Derneği Başkanı Suat Uygur ve mahalle muhtarları ile bir araya geldi.

Yurdunuseven,” Mahalle muhtarlarımızı ziyaret ederek inşallah eksikleri yerinde göreceğiz. Daha sonra ise belediye başkanlığımız ve ilgili kurumlara ileterek sorunların çözümü için gayret göstereceğiz” dedi.

Yurdunuseven, daha sonra ise Sümer mahalle muhtarı İsa Altınbaş’ı ziyarette bulundu.

Yurdunuseven’den Engelli Derneklerini ziyaret

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. İbrahim Yurdunuseven, Türkiye Sakatlar Derneği ve Özel İnsanlar Derneği Afyonkarahisar şubelerini ziyaret etti.

Ziyarette engelli vatandaşlarla bir araya gelerek engelli vatandaşların istek ve taleplerini dinleyen Milletvekili Yurdunuseven, “ AK Parti hükümeti olarak her zaman engelli kardeşlerimizin yanındayız ve onların hayatını kolaylaştırmak için tüm gücümüzle çalışmalarımıza devam ediyoruz” diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi