Yurdunuseven, çalışmalarına devam ediyor

AK Parti Afyonkarahisar milletvekilimiz Av. İbrahim Yurdunuseven, 31 Mart yerel seçimleri çalışmalarına gece gündüz demeden devam ediyor.

AK Parti Genel Başkanı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Yerel Seçimler Aday tanıtım toplantısında açıklamış olduğu seçim manifestosu ve seçim müziklerinin belli olmasının ardından milletvekili Av. İbrahim Yurdunuseven çalışmalarına hız verdi.

Yurdunuseven, ilk olarak sabah saatlerinde Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayımız Mehmet Zeybek ve il teşkilatı ile birlikte Tuzpazarı, Otpazarı, Bedesten ve Saraçlar çarşılarında esnafları ziyaret etti.

Av. İbrahim Yurdunuseven akşam saatlerinde ise Sülümenli, Değirmen Ayvalı ve Büyükkalecik beldelerinde ki seçim bürolarının açılışlarını yaparak sonrasında esnaf ve vatandaşlar ile bir araya geldi.

Büyükkalecik seçim bürosu açılışında konuşan Yurdunuseven, Büyükkalecik beldesinin daha önce ki Cumhurbaşkanlığı referandumunda yüzde 98,5 oy ile Türkiye genelinde en fazla oy veren ikinci belde olduğunu ifade ederken 31 Mart yerel seçimlerinde de bu tarihi tekrar yazabileceğine inandığını ifade etti.

Yurdunuseven,” Bir beldeye, bir şehre hizmet gelecekse o belde hükümette olmalıdır. Hükümet varsa her zaman hizmet vardır en iyi hizmet vardır. Büyükkalecik beldesinde ki Kocatepe yolunu da hükümet yaptı, ortaokulu da hükümet yaptı. Kimse bunları sahiplenmesin. Bizim sözünü verip tutmayanlarla, işimiz yok. Abdullah Çelik yıllarca sendika başkanlığı yapmış yöneticilik deneyimi olan bir adayımız var. İnşallah Büyükkalecik Abdullah hocamızı rekor bir oyla başkan yapacaktır sonrasında da Büyükkalecik hizmet görmeye devam edecek. Başkanımız da arada boşluk dönemi kapatmak için iki katı çalışarak çok güzel hizmetleri beldemize getirecektir” dedi.

Editör: Haber Merkezi