Yurdunuseven Bolvadin’i Ziyaret Etti

AK Parti İnsan Hakları Başkan Yardımcısı Afyonkarahisar Milletvekili İbrahim Yurdunuseven'in AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanımız Hüseyin Ceylan Uluçay ve Bolvadin İlçe Başkanı Hasan Topçu ile birlikte Bolvadin'de yapmış olduğu ziyaretlerle ilgili basın açıklamasıdır.

"Girdiği her seçimden, her kumpastan ve dayatmalardan milletiyle omuz omuza daha güçlü şekilde çıkarak ve hız kaybetmeden hizmetlere devam eden AK Partimiz ile 19 hizmet dolu yılı geride bıraktık. Bugün hala milletimizin yüksek teveccühüne gören Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğindeki AK Partimiz ile hizmet üretmeye devam ediyoruz. Bu millete bu vatana bu bayrağa sevdalı olmayan bu davayı da bu teveccühü de anlayamaz. Bir zamanlar milletten sömürdükleriyle bugün hala karnını doyuran kirli zihniyetin ve onların devşirdikleri kimselerin tek amacı eskisi gibi kan emicilik yapamamak ve bağlı oldukları dünyayı 5'ten ibaret sayan ağabeylerine hizmette sıkıntı yaşamalarındandır. Bizler millet davasına hizmet etmekten ona hizmet edecek unsurları üretmekten en zor zamanlarda bile geri durmadık durmayacağız.

Ülkemizin her köşesinde olduğu gibi AK Partimizin temellerinin atıldığı Afyonkarahisar'ımızda da AK hizmetler her ilçede, belde ve köyde aralıksız olarak sürüyor. AK Parti'de yapılmayacak icraatin sözü verilmez, söz verilen icraatten geri dönülmez. AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanımız Hüseyin Ceylan Uluçay ve Bolvadin İlçe Başkanımız Hasan Topçu ile birlikte Bolvadin Özburun Beldemizde yeni belediye hizmet binamızı, Güneş Enerjisi Santralini, belediyemizin işletmecisi olduğu yeni dükkanların, yeni cami, mescit ve lojmanın, halı saha ve parke taşı döşemesi tamamlanan yolların açılışını gerçekleştirdik. Özburun ve Dişli belediye başkanlarımızla yeni projeler üzerine istişarelerimizi gerçekleştirdik. Dişli Beldemizde inşaatı süren ve 700 kişiye daha istihdam sağlayacak olan belediyemizin tekstil fabrikasını ziyaret ederek tesisin hangi aşamada olduğu hakkında bilgi aldık. Hızlanması için üzerimize ne düşüyorsa gerekeni yapacağız. Bolvadin Organize Sanayisi'nde faaliyet gösteren kadın girişimcimiz Bedura Kozmetik ve Bolvadinimize mimarisiyle ayrı hizmetleriyle ayrı güzellik katan Kadın Kültür Evi'ni ziyaret ettik. Gerçekleştirdiğimiz çalışmalar ile Afyonkarahisarımız kadın girişimciler ve kadınlarımızın üretime, şehrin kalkınmasına katılması noktasında şuan ilk sırayı tutuyor diyebiliriz. Bolvadin şehrimizin kalkınması ve üretiminde önemli bir yer tutuyor. Bizlerde ziyaret ettiğimiz Bolvadin Belediye Başkanımız Fatih Kayacan ile bu noktada ilçemizde yapabilecekleğimiz yatırımları ve gerçekleştirmiş olduğumuz yatırımların faydaları üzerine değerlendirmelerde bulunduk.

Her icraat her seçim ve her zaman olduğu gibi her yolda birlik ve beraberlik ile yürüyor zorlukları birlik, beraberlikle aşıyoruz. AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanımız Hüseyin Ceylan Uluçay başkanlığında düzenli olarak önceki dönemde yönetimde yer almış ve bugün görev yapan dava arkadaşlarımızın katılımıyla düzenlenen istişare ve değerlendirme toplantısına katıldık. Hep belirttiğimiz gibi AK Parti'de ayrılık yoktur, bayrak yarışı, bayrağı en ileriye taşıma yarışı vardır. Bizler bu bayrağı ve dolayısıyla ülkemizi en ileriye taşıma yarışımızı sürdüreceğiz.

Editör: Haber Merkezi