Yurdunuseven, “Bizler yalnız milletimiz için çalışıyoruz”

AK Parti İnsan Hakları Başkan Yardımcısı, Afyonkarahisar Milletvekilimiz İbrahim Yurdunuseven'in Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın açıklamış olduğu 2021 yılı dış ticaret geliri hakkında yapmış olduğu basın açıklamasıdır;

"Bu topraklarda yaşayan, bu milletin bir ferdi olan herkes gibi bizlerde ülkemizin ve milletimizin refahını tabii olarak istiyor ve bu uğurda çalışıyoruz. 2002'de Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile başlayan AK Parti reformları ile ülkemizin yaşadığı değişim ve gelişim yadsınamaz bir gerçektir. Yarım asır hizmet nedir görmemiş, çeşitli spekülasyonlarla oyalanmış ve açlık sınırında yaşatılmış bir millet 2002'den sonra yaşanan değişim ve gelişimlerle yerini bilmiş ve refaha ermiştir. Bu davada Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a bir ortak ve yoldaş olmuş bizlerde ilk günden beri var gücümüzle çalışmayı kendimize bir vazife bildik. Aradan geçen 19 yılda sadece milletimiz değil tüm Dünya ülkeleri Türkiye'nin gücünün ve yerinin farkına vardı. Bu süreçte milletin faydasına tek bir faaliyeti olmayan zihniyet aralıksız olarak fitne, fesat ve engel üretmeye devam etti. Her defasında milletimize döndük ve milletimizin teveccühüyle tüm engelleri yıkarak ilerledik. 2022 Yılına geldiğimiz bu günlerde bizler yine aynı bilinçle, milletimizden aldığımız güçle çalışacağımız sözünü vermeye devam ediyoruz. Ve bu çalışmaların neticesini de rakamlarda görüyoruz. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın açıkladığı 2021 yılı ihracat rakamı olan 225 milyar 368 milyonluk rakam ile bugüne kadar yıllık bazda elde ettiğimiz en yüksek geliri sağlamış olduk. AK Parti politikalarını ve hizmetlerini istisnasız her defasında eleştiren ve karalayanların ne kadar haksız ve boş amaçlarla bunu yaptığını rakamlar birkez daha göstermiş oldu. Bugün tarihte benzeri görülmemiş bir döviz kuru dalgalanmasının nedeni artık apaçık bellidir.

Gelişmiş ülkelerin dahi pandeminin getirdiği ekonomik sıkıntılar karşısında büyük güçlükler çektiği bir dönemde hem enflasyonla mücadele ediyor hem de ülkemizi hedef alan ekonomi terörüne karşı mücadele ediyoruz.Bütün bunlar karşısında bugüne kadar milletimizin yanında olduk ve bundan sonra da olmaya devam edeceğiz. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın açıkladığı asgari ücrete %50, memura %30,5 zam ve vergi muafiyeti ile vatandaşlarımızın yanında olduk. Aynı zamanda aylık geliri 1500 TL'den başlayan 1 milyon 266 bin emeklimizin maaşlarını 2500 TL'ye yükselttik. Kömür kullanan ihtiyaç sahibi ailelerimize Cumhurbaşkanımızın verdiği müjdeyle artık doğalgaz yardımı da yapmaya başlıyoruz. Kur korumalı mevduat pakedimize ise ilk andan itibaren 78 milyar liralık bir geçişin olması vatandaşlarımızın ekonomi programımıza olan güveni göstermektedir. Bugüne kadar olduğu gibi bu zorlukların üstesindende milletimizle omuz omuza geleceğiz.

Bizler yalnız milletimiz için çalışıyoruz. Başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzerek devletimizin tüm bakanları, bürokratları, milletvekillerimiz ve AK davamıza ortak olan herkes yalnızca bu sevdayla omuz omuza yürüyor. Allah'ın izniyle koyduğumuz hedeflerde yine Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğindeki AK Parti hizmetleri haklı çıkacak. Bu vesileyle birkez daha bizlerden desteğini esirgemeyen Aziz Milletimize şükranlarımı sunuyor açıklanan Aralık ayı ve yıllık ihracat gelirinin ülkemiz ve milletimiz için hayırlı olmasını diliyorum."

Editör: Haber Merkezi