Yurdunuseven Basın Bayramına katıldı

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. İbrahim Yurdunuseven, 24 Temmuz Basın Bayramı dolayısıyla Afyonkarahisar Valiliği ve Afyokarahisar Belediyesi tarafından düzenlenen programa katıldı.

AFBEL termal otelde düzenlenen program da ilimizde görev yapan basın mensupları ile bir araya gelen AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. İbrahim Yurdunuseven, Basın mensuplarının toplumun eli, kolu ve gören gözü olduğunu ifade etti.

Yurdunuseven program da yaptığı konuşmada, “ Basın mensuplarının ne kadar önemli olduğunu en son olarak 15 Temmuz gecesinde gördük. Basın ve medya vasıtasıyla Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın sokağa çıkın çağrısını duymamış olsaydık Allah korusun farklı şeyler olacaktı. Basınımız doğru, dürüst ve tarafsız yaptığı haberler ile her zaman topluma yön gösterici olmaya devam edecektir. Afyon basınımızda her zaman tarafsız olarak yaptıkları haberler ile vatandaşlarımızı bilgilendiriyorlar. Bu düşüncelerle bir kez da 24 Temmuz basın bayramınızı kutluyor, tüm basın çalışanlarına kolaylıklar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Yurdunuseven daha sonra Türkeli ve Kocatepe gazetelerini de ziyaret ederek gazete çalışanlarının basın bayramını kutladı.

Editör: Haber Merkezi