Yurdunuseven, “Bağımsızlık Mücadelemiz Devam Ediyor”

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili, Hükümlü ve Tutuklu Haklarını İnceleme Komisyonu Başkanı İbrahim Yurdunuseven 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Yurdunuseven mesajında;

"Ülkemizin ve milletimizin bağımsızlığı uğruna Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün yaktığı bağımsızlık ateşinin ardından milletimiz çok büyük bir varoluş mücadelesi vermiş ve birçok milletin bağımsızlığına ışık tutan bütün bu mücadeleleri aziz milletimiz büyük bir zaferle taçlandırmıştır. 19 Mayıs 1919'da, Samsun'dan çıkılan bağımsızlık yolculuğu bugün hala devam etmektedir."

Bağımsızlık Mücadelemiz Devam Ediyor

Bağımsızlık mücadelesinin bugün hala sürdüğünü söyleyen Yurdunuseven; "Aziz Milletimiz tarih boyunca hiç bir zaman hiç bir devletin boyunduruğu altına girmemiş ve bağımsızlığına el sürdürmemiştir. Bağımsızlığımıza el uzatmak isteyenlere ise tarihe yön verecek büyüklükte dersler vermiş ve bu dönüm noktaları dünya tarihine altın harflerle silinmeyecek şekilde yazılmıştır. Bugün geldiğimiz noktada Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve onun liderliğindeki AK Partimiz ülkemizin enerji, sanayi gibi her yönüyle bağımsızlığı için mücadelesini sürdürmektedir. 19 Yıl önce millet aşkıyla çıktığımız yolda diğer milletlerden çok daha geride kalmış iken bugün geldiğimiz noktada 19 yılda tabiri caizse ülkemize çağ atlattık. Sanayisi, teknolojisi ve önüne koyduğu 2023, 2053 ve 2071 gibi gibi büyük hedefleriyle ülkemiz büyümesini ve gelişmesini hızla sürdürüyor." dedi

Gelecek Gençlerimizin Elinde

Gençlere yönelik yatırım ve istihdamlara dikkat çeken Yurdunuseven; "Gerçekleştirdiğimiz her yatırım ve projede bilhassa geleceğimize yön verecek gençlerimizin parmağının da olması için var gücümüzle çalışıyoruz. İlgili tüm bakanlıklarımızın gençlerimizin ülkemizin üretiminde katkısı olması için yürüttüğü birçok proje başarıya ulaşmışken yine birçok yatırım ve projede sırayla hayata geçmeyi bekliyor. Bağımsızlık ateşinin yakıldığı bu kutlu günün gençlerimize armağan edilmeside geleceğimizin teminatı gençlerimizin bağımsızlık ateşini sürdüreceğinin ve ilelebet bağımsızlığına el sürdürmeyeceğinin kanıtıdır."

"Bu duygu ve düşüncelerle ecdadımızdan aldığı azimle bu güzel günü anlamlı kılan tüm gençlerimizin ve Yüce Milletimizin 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlu olsun.

Editör: Haber Merkezi