Yurdunuseven, "Ayazini Gümbür Gümbür Geliyor"

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili, Tutuklu ve Hükümlü Haklarını İnceleme Komisyonu Başkanı İbrahim Yurdunuseven, Afyonkarahisar Valisi Gökmen Çiçek, Milletvekilleri Veysel Eroğlu ve Ali Özkaya ile birlikte Ayazini'de yaptıkları incelemeler sonrası bir basın açıklaması yayımladı. Yurdunuseven açıklamasında;


Ayazini Gümbür Gümbür Geliyor

"Afyonkarahisar'ımızın dört bir yanında yatırımlar ve projeler hızla sürüyor. Özellikle turizm noktasında şehrimizin çok daha iyi yerlere gelebilmesi için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İhsaniye ilçemizde bulunan ve bilinen 3 bin yıllık tarihiyle eşsiz bir değere sahip olan Ayazini'de tüm kurumlarımız canla başla bir an önce çalışmaları bitirmek için uğraşıyor. Yine şehrimizin girişimci iş insanlarının yapmış olduğu yatırımlar ve çalışmaların bitmesiyle Ayazini önümüzdeki turizm sezonuna damga vuracak inşallah." dedi.

Açıklamasında açılışı gerçekleştirilen Kendin Yap Atölyesi'ne de değinen Yurdunuseven; "Şehrimizin ve ülkemizin yarınlarını hazırlayacak çocuklarımızın yetenekleri ve becerilerine göre zamanında yönlendirilmesi ve ilgi alaka gösterilmesi çok önemli. Bu nedenle çocuklarımızın becerilerini geliştirmesi ve mesleki yönelimlerini belirlemesi amacıyla yapılan ve açılışını gerçekleştirdiğimiz Kendin Yap Atölyesi'nin şehrimize ve geleceğimizi emanet edeceğimiz öğrencilerimize hayırlı olmasını diliyor, buranın işbirliğiyle yapılmasında büyük emeği olan Milli Eğitim Müdürlüğümüz ve Zafer Kalkınma Ajansı'na yürekten teşekkür ediyorum." dedi.

Programları arasında 2 yeni müjdeli haberi de duyuran Yurdunuseven; "Bugün şehrimiz için 2 güzel haber aldık. İlki Karayolları Kavşağı'nda yapımını planladığımız alt geçidin ihalesi gerçekleştirildi. Burada yapılacak kavşak ile sürekli gelişen şehrimizde trafik için önceden çözüm oluşturduk. Diğer müjdeli haber ise, girişimlerimiz ve Ankara'da yaptığımız görüşmeler neticesinde İl Garnizon Komutanlığımız yanına yapmayı planladığımız Millet Bahçesi için arazi tahsisi gerçekleşti. Burada yapacağımız Millet Bahçesi ile her köşesi cennet memleketimize bir güzellik daha katmış olacağız. Bütün bu projelerde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum." dedi.

Gün sonunda Afyonkarahisar da faaliyet gösteren iş insanlarıyla gerçekleştirilen toplantıyla ilgili de açıklama yapan Yurdunuseven; "Afyonkarahisar Valimiz, Milletvekillerimiz, AK Parti İl Başkanımız, İl Teşkilatımız ve Afyonkarahisar Belediye Başkanımız olmak üzere şehrimiz için her gün yeni projeler katma gayretiyla çalışmaya devam ediyoruz. Şehrimiz her gün daha da gelişmeye devam ediyor. Şehir içinde faaliyet gösteren yatırımcıların başlattığı yatırımlar kadar şehrimizin dışından gelen yatırımlar da hergün biraz daha artıyor. Yine ortak gayemiz Afyonkarahisar olmak üzere şehrimizde bulunan girişimci ve iş insanlarıyla projeler üretmeye devam ediyoruz. Şehrimiz için parmağını taşın altında koymaktan çekinmeyen ve emek sarfeden tüm iş insanlarımıza yürekten teşekkür ediyorum."dedi.

Editör: Haber Merkezi