Yurdunuseven, “Afyonkarahisar Artık Dünyada Tanınıyor”

AK Parti İnsan Hakları Başkan Yardımcısı, Afyonkarahisar Milletvekili İbrahim Yurdunuseven'in Afyonkarahisar Merkez'de gerçekleştirilen programlar ve Bolvadin'de düzenlediği ziyaretler sonrası yapmış olduğu basın açıklamasıdır.

"AK Parti Hizmetleri ve yenilikleri ülkemizde çalınmadık kapı girilmedik ara sokak bırakmadı. Bütün bu reformlardan ve hizmetlerden yaptığımız girişimler neticesinde payına düşeni alan Afyonkarahisar'ımız artık birçok alanda dünyaca tanınıyor. Gerçekleştirdiğimiz etkinlik, çalışma ve sahip olduğumıuz değerler ile; "Gastronomi Şehri, Sporun Başkenti, Termal Şehri gibi ünvanları tasdiklenen Afyonkarahisar'ımız daha başka ünvanlar ve kıymetli değerleri ile de tanınacaktır. Buna inancımız ve güvenimiz tam olduğu gibi bu doğrultuda sürdürdüğümüz çalışmalarda artarak devam edecektir.

Yine bu doğrultudaki çalışmaları yerinde görmek üzere şehrimize teşrif eden Kültür ve Turizm Bakan Yardımcımız Ahmet Misbah Demircan ile birlikte Gastronomi Konağımızı ziyaret ettik. 116 Ülkeden 3055 adet başvuru ile gerçekleştirilen Büyük Taarruz Uluslararası Kısa Film Festivali'nin kapanış programına katılarak derece elde eden yarışmacılara ödüllerini takdim ettik. Birkez daha yurtiçinden ve dışından yarışmaya katılan herkese teşekkür ediyorum. Hep söylediğimiz gibi Afyonkarahisar için taş üstüne taş koyan herkesin yanındayız.

Afyonkarahisar Geleceğin Mimarlarını Yetiştiriyor

Tamamlanan ve devam eden projelerimiz, gerçekleştirdiğimiz yatırımlarla birçok büyükşehirde dahi olmayan imkanlar artık Afyonkarahisar'ımızda gençlerimiz için var. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın belirlediği doğrultuda gençlerimiz eğitimlerini eksiksiz alsın; spor, diğer faaliyet ve ilgi alanlarına rahatça ulaşabilsin diye gençlerimize yönelik planladığımız birçok projeyi tamamladık. Gençlerin olduğu her platformda artık Afyonkarahisar'ımızı temsil eden gençlerimiz mutlaka var. Bizlerde onların eğitimi ve kişisel gelişimi için kurumlarımız aracılığıyla çeşitli faaliyetler düzenliyor onlarla bir araya gelerek bizzat kendilerinden geleceğimizi dinliyoruz. Afyonkarahisar İl Müftülüğümüzün düzenlediği Gençlik Buluşması'nda bir araya geldiğimiz gençlerimizle hoş bir söyleşi gerçekleştirdik. Bizlere ilham kaynağı olan gençlerimizin gelecekte büyük işler başaracağından şüphemiz yok. Gençlerimizi ümitsizliğe gark etmek isteyenlere ise asla müsade etmeyeceğiz.

Hayal Denen Projeler Gerçek Oluyor

20 Yıl öncesinin Türkiye'sinde sadece imkansızlıklar, olmazlar vardı. Her türlü yokluk içinde dahi imkansızları başaran ecdadımıza rağmen bugün CHP zihniyeti adlandırdığımız zihniyet tarih boyunca örneği görülmemiş şekilde bu milleti ümitsizlikliğe, yokluğa sürükleyerek çaresizlikle başbaşa bırakmıştı. AK Partimiz ile bu ülkede oluşturulan ümitsizlikler son buldu. Ülkemizin her köşesi sayısız yatırım ve hizmete kavuştu."Yok!" Denen herşey birer birer var oldu. Millet en temel ihtiyaçlarına dahi ulaşamazken bugün İstanbul'da, Ankara'da ne hizmet varsa Hakkari'de de, Kars'ta da, Sinop ve Hatay'da da aynı hizmet mevcut. Hayal dahi edilemeyen projeler bugün hayatımızın birer parçası oldu. Bütün bunlardan payına düşeni alan Afyonkarahisar'ımızda da yatırım ve hizmetler hızla sürüyor. Yine bir hayal olan EPDK tarafından onaylanmış Afyonkarahisar tarihi kent merkezimizde ve ilçelerimizde devam eden doğalgaz yatırımları hakkında projeyi sürdüren firma yetkililerini ziyaret ederek bilgi aldık. Artık "Yok" diye birşey yok! Yok olan tek şey; Demokrasiden söz edip vesayetçilere arkasını yaslayan, bugün hala yaptığımız her yatırımı eleştiri yağmuruna tutan bu zihniyete teslim olacak bir Türkiye yok.

Bolvadin Bize Emanet

İlmek ilmek işlediğimiz Afyonkarahisar'ımızın her köşesinde oynayan her taşı anbean takip ediyor haberini alıyoruz. Biz bu şehri kalkındırmak en güzel yerlere taşımaya kararlıyız. Bütün bunlar adına yaptığımız çalışmaların yanısıra yaşanabilecek olumsuzlukları da değerlendiriyor ve yapılacakları buna göre planlıyoruz. Kadim Kent Bolvadin'imizde de yaşanan yangın felaketinin yaralarını daha önce olduğu gibi yine hızlıca saracağız. Yerel imkanlarımızın yanında Çevre ve Şehircilik Bakanlığımızdan da gerekli destekleri vereceği sözünü aldık. AK Parti'mizin her hizmetinde görünen hizmet anlayışında olduğu gibi yapılan her hizmetin en iyisini yapacak yıkılanın daha iyisini, en iyisini koyacağız.

Esnaflarımızla Omuz Omuza

20 Yıldır gerçekleştirdiğimiz her hizmette milletimizle omuz omuza olduğumuz gibi ekonomimizi inşa ederken de esnaflarımızla omuz omuza olduk. Gerçekleştirdiğimiz her yatırımda her projemizde Afyonkarahisar'ımızda ve ülkemizde esnaflarımızın sesi olduk. Girdiğimiz her zorlu yolda bütün engellere ve zorluklara rağmen esnafımızı yalnız bırakmadık. Geçtiğimiz dönemlerde etkisini anında hissettiğimiz tabiri caizse bizi krizin tam ortasında bırakan yaptırımlar artık bizi etkilemiyor. Bütün bunları esnaflarımızla birlikte omuz omuza başararak bugünlere geldik. Bugün yine dünyanın pandemi nedeniyle ortasında kaldığı bu krizden yine esnaflarımızla birlikte üreterek, ürettiğimizle krizi avantaja çevirerek çıkacağız. AK Parti Bolvadin İlçe Başkanımız Hasan Topçu, İGM üyelerimiz ve teşkilat mensuplarımızla ziyaret ettiğimiz Bolvadin esnafımız bu inancımızı birkez daha pekiştirdi. Esnafımızın talep ve önerilerine birkez daha kulak verdik. Bizlerin her zaman destekçisi olan kol kola yürüdüğümüz esnaflarımıza teşekkür ediyor, hayırlı ve bereketli işler diliyorum.

Editör: Haber Merkezi