YURDUNUSEVEN: 5 MİLLETVEKİLİNİN TAMAMINI ALACAĞIZ

 

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığı tarafından Milletvekili adayları açıklandı. Genel Merkez tarafından yapılan açıklamanın ardından parti binasında bir araya gelen milletvekili aday adayları adaylığı açıklanan isimlere tam destek verdi.

 

AK Parti Genel Merkezi milletvekili aday listelerini YSK’ya vermesinin ardından genel merkez tarafından açıklama yapıldı. Yapılan açıklamada Türkiye genelindeki 550 milletvekili adayı belirlenirken, Afyonkarahisar’ın ilk 5 adayı da belirlendi. Buna göre Afyonkarahisar’ın ilk 5 isim de ise Halil Ürün, Ali Özkaya, Prof. Dr. Remziye Sıvacı, Akif Özkaldı ve Fatih Beder yer aldı.

 

MİLLETİMİZE HAYIRLI OLSUN

Listenin belirlenmesinin ardından bir açıklama yapan il başkanı İbrahim Yurdunuseven, adayların hayırlı olmasını diledi. Yurdunuseven, “10 Şubat tarihinde başlayan aday adaylığı süreci 20 Şubat’ta sona erdi. Daha sonra teşkilat yoklaması ve STK yoklaması yapıldı. Genel merkezimiz bu gün itibariyle (7 Nisan) adayları açıkladı. İlimizden de 5 isim aday olarak açıklandı. Halil Ürün, Ali Özkaya, Remziye Sıvacı, Akif Özkaldı ve Fatih Beder listede yer alan isimler oldu. Listemizin ilimize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyoruz. İnanıyoruz ki 7 Haziran seçimlerinde 5 milletvekilinin tamamını alarak yolumuza devam edeceğiz. AK Parti teşkilatları olarak biz halkımızla birlikte daha güçlüyüz. ” dedi. 

 

MİLLETVEKİLİ ADAYLARI

1.       HALİL ÜRÜN

2.       ALİ ÖZKAYA

3.       REMZİYE SIVACI

4.       AKİF ÖZKALDI

5.       FATİH BEDER 

Editör: Haber Merkezi