Yurdunusen’in Ramazan Ayı Kutlama Mesajı

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekilimiz İbrahim Yurdunuseven Ramazan ayı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Yurdunuseven mesajında;

"Sevgi, hoşgörü ve yardımlaşmanın perçinlendiği, safların daha da sıklaştığı, on bir ayın sultanı Ramazan-ı Şerif ayına erişmenin heyecan ve mutluluğunu yaşıyoruz.

Ramazan ayı cömertliğin ve yardımseverliğin, dostluk ve kardeşlik duygularının yoğun yaşandığı, zengin fakir, genç yaşlı demeden herkesin aynı sofraya oturduğu, gönüllerin birleştiği aydır. Her ne kadar bu sene koronavirüs nedeniyle ayrı ayrı idrak edecek olsakta biliyoruz ki bizler ayrıykende biriz. Koronavirüs salgınının dünyanın her yerinde çok sayıda can aldığı bu güne kadar, ülke olarak bizler en baştan beri tedbirlere uyarak büyük bir kazanım ile hastalığa karşı zafere doğru ilerlemekteyiz. Ancak hala ciddiyetini koruyan bu salgın sebebiyle bu sene Ramazan ayında bugüne kadar olduğu gibi fedakarlık etmeli, bir araya gelmekten kaçınarak izolasyona ve tedbirlere riayet etmeliyiz. Hepimiz iyi biliyoruz ki bizlerin birlik ve beraberlik içinde olması için yan yana olmasına gerek yok. Bu mübarek ayların, günlerin ve gecelerin feyziyle gönülllerimiz hep birdir.

Bu duygu ve düşüncelerle, başta ülkemizin ve tüm islam aleminin, başı rahmet, ortası mağfiret, sonu cehennem azabından kurtuluş olan rahmet ve mağfiret ayı Ramazan-ı Şerif'ini tebrik ediyorum." dedi.

Editör: Haber Merkezi