Yurdunusen, “Minnet ve şükranla anıyorum”

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili İbrahim Yurdunuseven, 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

"Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal’i ebediyete irtihalinin 80. yıl dönümünde minnet ve şükranla yâd ediyoruz.

Gazi Mustafa Kemal, milli iradeyi hâkim kılan, insan hak ve özgürlüklerini koruma altına alan, ve muasır medeniyet seviyesini ülkemiz için hedef göstermiş; milletimizi bu ideal etrafında birleştirmeyi başarmıştı. Başkanlık Sistemiyle daha da güçlenen ülkemiz, istikrar içinde büyümeye ve demokrasinin standartlarını her geçen gün yükseltmeye devam etmektedir. Gazi Mustafa Kemal’in “En büyük eserim” dediği Türkiye Cumhuriyeti bugün dünyada sözü dinlenen, dostluğu aranan ve uluslararası sorunların çözümünde aktif rol üstlenen, en önemlisi de mazlumların sesi olan bir ülke konumundadır. Vefatının 80. yıldönümü vesilesiyle Gazi Mustafa Kemal ve istiklal mücadelemizin bütün kahramanlarına bir kez daha Allah'tan rahmet diliyor, aziz şehitlerimizi, gazilerimizi ve tüm ecdadımızı şükranla anıyorum."

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili

İbrahim Yurdunuseven

Editör: Haber Merkezi