AFYON BELEDİYE YÜNTAŞ VOLEYBOL TAKIMI YENİ YÖNETİMİNDEN ZİYARET
 
        Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Afyon Belediye Yüntaş Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyelerini makamında kabul etti.
 
              29 Ekim2016 tarihinde başlayacak sezon öncesi çalışmalarla ilgili bilgi veren Afyon Belediye Yüntaş Gençlik ve Spor Kulüp Başkanı Abdullah Aydoğan, sezona galibiyetle başlamayı hedeflediklerini kaydetti.
 
Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’ın kendilerine büyük destek verdiğine dikkat çeken Aydoğan, Başkan Çoban’a şükranlarını sundu.
 
         Afyon Belediye Yüntaş Gençlik ve Spor Kulübü Yeni Yönetim Kurulu üyelerine hayırlı olsun dileklerinde bulunan Belediye Başkanı Burhanettin Çoban ise takım, teknik heyet ve yönetim kurulu üyelerine yeni sezonda başarılar diledi. Afyon Belediyespor Kulübü iki branşta mücadele ettiği takımları ayırdı. Basketbol takımının ismi Afyon Belediyespor olarak kalırken, Voleybol Takımının ismi ise Afyon Belediye Yüntaş Voleybol adı altında yeni kulüp oluşturularak mücadelesine Efeler Ligi’nde devam edecek. Bu sezon ilk kez mücadele edeceği Efeler Ligi’nde kalıcı olmayı hedefleyen Afyon Belediye Yüntaş Gençlik ve Spor Kulübü yeni sezon hazırlıklarını tüm hızıyla sürdürüyor.
 
 
 
Yüntaş Gençlik ve Spor Kulübü Yönetim Kurulu şu isimlerden oluşuyor:
 
Kulüp Başkanı: Abdullah Aydoğan
 
2. Başkan: Şükrü Balık
 
Muhasip: Mustafa Türkmen
 
Üye: Hasan Altunkalem
 
Üye: Burhan Kınay
 
Editör: Haber Merkezi