YÜNTAŞ AFYON'U TEMSİL EDECEK

Afyonkarahisar Belediyesi'nin Şirketi Yüntaş A.Ş Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği tarafından 26-30 Kasım tarihlerinde İstanbul'da düzenlenecek 15.MÜSİAD Uluslararası Fuarı'nda stant açarak Afyonkarahisar'ı temsil edecek.

CNR Expo Center'de 26-30 Kasım tarihlerinde açık kalacak olan 15. MÜSİAD Uluslararası Fuarı'nda Yüntaş A.Ş. Dekoratif Parke Bordür Fabrikası ve Doğaltaş fabrikasının ürünleri HALL 1'de beğeniye sunulacak.

Belediye Başkanı Burhanettin Çoban ile başlayan ilk dönemde iki ayrı fabrika kurarak işletmeye alan Yüntaş A.Ş Dekoratif Parke ve Bordür ve Doğaltaş Fabrikalarında üretim tekniği yenilendi. Yenilenen üretim tekniğiyle Türkiye'de ilk defa doğal taşın asaleti, dekoratif parkenin estetiği, beyaz çimentonun yüksek mukavemeti ve şıklığı aynı motifte bir araya getirildi.

             Projeli yeni park tasarımları ve canlı renklerle yapılan yeni uygulamalar Afyonkarahisar Belediyesini temsilen MÜSİAD Fuarında sergilenirken, Yüntaş A.Ş. yeni fuar standı ve yeni tekniklerle üretmiş olduğu bu ürünlerle iş dünyasında görücüye çıkmış olacak.

            İş dünyası için oldukça önem taşıyan 15. MÜSİAD Uluslararası Fuarı'na katılacak olan  Afyonkarahisar Belediyesi Şirketi Yüntaş A.Ş. standının büyük  ilgi görmesi bekleniyor.

            T.C. Ekonomi Bakanlığı'nın "Alım Heyetleri" kapsamında Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) ve MÜSİAD organizasyonuyla 23 farklı ülkeden toplam 400 misafir işadamı Fuarı ziyaret edecek.  Alım heyetleri 27 Kasım 2014 Perşembe günü 10.00-13.00 saatleri arasında, CNR Expo - 2 nolu salonda kendileri için hazırlanan masalarda Türk işadamlarımızla B2B ikili iş görüşmeleri yapacak.

            Fuarla birlikte 18. Uluslararası İş Forumu da 26-29 Kasım tarihlerinde 4 gün süreyle yapılacak. Suudi Arabistan, Malta, Tataristan, Fransa, Rusya, Macaristan, Pasifik İttifakı ülkeleri, Tunus, Makedonya, Belarus, Libya, Suriye ve Cezayir'den heyetlerin katılımı ile yapılacak.

            102 ülkeden 7 bin misafir işadamını buluşturacak, İslam Dünyasının en büyük fuar-forum organizasyonunun açılışını Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan yapacak.

Editör: Haber Merkezi