YÖRÜKLER VE TÜRKMENLER DERNEĞİ TERÖRÜ KINADI

 

                Son günlerde meydana gelen terör olaylarında bizlerin geleceği için canlarını feda eden şehitlerimize Allah’tan Rahmet, kederli ailelerine sabır ve baş sağlığı diliyoruz.

                Yüce Türk Milletimizin başı sağ olsun.

                Vatan Var Olsun.

                Allah bizlere ecdadımıza verdiği, akıl fikir basiret cesaret versin.

                Vatanı savunan askerimize, polisimize, savcı ve hâkimlerimize, doktor ve öğretmenlerimize sahip ve destek olabilme bilgisi inancı cesareti versin.

                PKK terör örgütüne bugüne kadar verilen tavizleri unutmadan önümüzdeki seçimlerde yüce Türk Milletimizin geleceği yönünde Oğuz Boyu Yörükler Türkmenler Dernekleri olarak kararlı duruşumuzu tekrar edeceğimizi bildiririz.

Türk tarihimizde ihanet çetelerine, Sevr Sevdalılarına, mandacılara, teslimiyetçilere, işbirlikçilerine karşı ecdadımız hiçbir zaman müzakere, mütareke yolunu seçmeden doğrudan çetelerin Türk İslam Düşmanlarının, vatan hainlerinin anladığı dille cevap verilip mücadele edildiğini biliyoruz. Mustafa Kemal ATATÜRK bize en büyük yol gösterici komutan devlet adamıdır. Bu günden itibaren de ecdadımızın vatan bayrak din millet düşmanlarına karşı nasıl mücadele etmişler ise aynen o şekilde mücadele edilmesini istiyor bekliyor ve bu mücadeleye her yönü ile destek vereceğimizi beyan ediyoruz. Oğuz Boyu Yörük Türkmenler olarak kadın erkek ayrımı yapmadan vatan savunmasında cepheye gitmeye hazırız.

                Vatan savunması için her şeyimizi feda edeceğimizi açıkça söylüyoruz.

                Vatanımızın geleceği konusunda Türk Ordumuza, Türk Polisimize uzanan yerli işbirlikçilerin ve yabancı ellerin mutlaka kırılacağına inanıyoruz.

                Yüce Türk Milletimiz nice bu tür sinsi hain iç ve dış düşmanları, iş birlikçileri tarihin tozlu sayfalarına ve toprağın karanlıklarına gömdüğü unutulmamalıdır.

                Müslüman Türk Milleti olarak;

                Allah’ın Yüce Kitabı Kur’an-ı Kerim’in ışığında, Hz. Muhammed ( s.a.s ) Efendimizin Sünnetleri doğrultusunda, Büyük Komutan Güçlü Devlet Adamı Dünyanın kabul ettiği Dünya Lideri Mareşal Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ün gösterdiği hedeflere doğru Kahraman Türk Milleti birlik beraberlik içinde TÜRKİYE CUMHURİYETİ DEVLETİMİZİ dünya durdukça hür bağımsız devlet olarak yaşatacağımıza dost ya da düşman hiç kimsenin endişesi şüphesi olmasın. Onlarca, Yüzlerce, Binlerce ŞEHİT veririz lakin VATANIMIZDAN bir karış toprak ve bir vatandaşımızı vermeyeceğimize Allah şahittir.

                “Ya İstiklal, Ya Ölüm.”

                Nene Hatun’un sözünü hatırlayınız.

“Bebeler; anasız, babasız büyürler de vatansız büyüyemezler.”

                Son Türk’ün başı toprağa düşmeden ay yıldızlı al bayrağımız yere düşmeyecektir, Ezan’ı Muhammediye minarelerimizden dinmeyecektir, bu cennet vatan bölünmeyecektir.

Unutulmasın ki bizim TÜRKİYE’den başka sığınacak, gidecek VATANIMIZ yoktur. Biz milyonlarca mülteciye kapımızı açtık ama bize hiçbir devlet kapısını açmaz bunu bilelim vatanımıza sahip olalım.

Burada şunu da iyi bilmek lazım, Türkiye Devletimize, Türk Ordumuza ve Polisimize bütün kamu görevlilerimiz ile sivil vatandaşlarımıza karşı şiddet, silah, saldırı, tehdit kullanmayan kişiler biliniz ki kardeşlerimizdir.

Her doğu ilimiz nüfusuna kayıtlı vatandaşımız terörist değildir. Eli silahlı katillerle, katillere yardım yataklık edenlerle, Devletimize sadık vatandaşlarımızı ayırt etmeliyiz.

Şu Türk Atasözümüzü de unutmayalım, “Düşmanı ananda doğurur, sen dost kazanmalısın dost.” Bu nedenle dostu düşmanı iyi ayırt etmeliyiz.

Birlik beraberliğimize göz diken hainlere inat bin yıllık kardeşliğimizi koruyup devam ettireceğiz. TC Devletimiz Anayasamıza, Yasalarımıza, Bayrağımıza, Vatanımıza, Birliğimize saygılı olan hizmet eden her kişi vatandaşımız kardeşimizdir.

Yüce Müslüman Türk Milletimize en derin sevgi saygı ve selamlarımızı sunarız.

 

 

Nurullah MARDİN

AFYONKARAHİSAR OĞUZ BOYU YÖRÜKLER TÜRKMENLER DERNEĞİ

BASIN ve HALKLA İLİŞKİLER BAŞKANI


 

Editör: Haber Merkezi